dijous, 5 d’octubre del 2017

04/10/2017. Referèndum. Albiol justifica la violència policial de l'1-O. El dirigent del PP ha justificat l'ús de la força policial el passat diumenge perquè "és la manera de garantir el respecte a la democràcia", ha dit. A més, ha posat en dubte la xifra de 900 ferits per les càrregues policials i ha afirmat que a la policia espanyola "també se la va agredir". Albiol ha acusat el govern de voler "perpetrar un cop d'estat" i "han de patir-ne les conseqüències". Ha fet una crida a una mobilització en defensa de la unitat d'Espanya el proper diumenge a les 12.00h a Plaça Urquinaona. En la mateixa línia s'ha manifestat el portaveu de C's al Parlament, Carlos Carrizosa, que ha demanat a Rajoy, una vegada més, que "no dubti" en l'aplicació de l'article 155. Per així, forçar unes eleccions autonomiques a Catalunya, ha afegit.

Benvolguts,
Dedicat al PPSOEPaisanos:

Primer proposem d'intentar entendre la mentalitat espanyola:

a) Us incloem un dels molts cartells que des de finals del 1938 cap aquí varen començar a aparèixer a Catalunya:

Ha llegado España! 

I evidentment España havia arribat amb tancs per la Diagonal i amb misses de campanya a la Plaça de Catalunya. I amb l'inici de l'espoli cultural en Ateneus, Biblioteques populars, Biblioteques institucionals, Escoles, Universitats. Seguit tot de l'anorreament cultural, de la prohibició de tot el que estigués escrit o parlat en català, cinema, teatre, llibres, diaris, ràdio, etc.
Jo hi era!!!

b) Contrastem l'apartat a). Opinió de Patrícia Gabancho sobre el nacionalisme espanyol o nacionalcatolicisme (tret d’un article de Victor Alexandre):


"El nacionalisme espanyol és d'una intolerància tremenda, perquè vol modelar tothom segons el seu patró. Mentre els catalans no volen catalanitzar ningú, els espanyols volen espanyolitzar tothom. De manera que es tracta d'un nacionalisme expansiu, agressiu i intolerant.

Per això els catalans de cultura espanyola són tan agressius amb Catalunya, i especialment amb la cultura catalana, que desqualifiquen constantment. Necessiten empetitir-la, blasmar-la, demostrar-se a ells mateixos que tenen raó perquè allò que és català és una merda."

c) Després vegeu com el feixisme-nazisme-franquisme espanyol continua amb el mateix esperit de la seva Cruzada,  menteix, desvaria, i al mateix temps proposa com garantir el respecte a la democràcia:



"L'ús de la força és la manera de garantir el respecte a la democràcia"

4 D'OCTUBRE DE 2017 15:00 H. 
El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha avalat en roda de premsa aquest matí al Parlament, la càrrega policial i l'aplicació de l'article 155 per suspendre l'autonomia de Catalunya.


El dirigent del PP ha justificat l'ús de la força policial el passat diumenge perquè "és la manera de garantir el respecte a la democràcia", ha dit. A més, ha posat en dubte la xifra de 900 ferits per les càrregues policials i ha afirmat que a la policia espanyola "també se la va agredir" [???] 

Albiol ha acusat el govern de voler "perpetrar un cop d'estat" [mentida] i ha sentenciat que "han de patir-ne les conseqüències". Amb tot, ha fet una crida a una mobilització en defensa de la unitat d'Espanya el proper diumenge a les 12.00h a Plaça Urquinaona.

En la mateixa línia s'ha manifestat el portaveu de C's al Parlament, Carlos Carrizosa, que ha demanat a Rajoy, una vegada més, que "no dubti" en l'aplicació de l'article 155. Per així, forçar unes eleccions autonomiques a Catalunya, ha afegit.

Carrizosa acusa el govern de fer servir el Parlament com "a caixa de ressonància d'una DUI" per "donar aparença de legitimitat". Tanmateix, ha anunciat que C's se suma a la mobilització del diumenge 8.

Directe.cat





NOTÍCIES RELACIONADES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada