dissabte, 24 d’agost del 2013

24/08/13. "Els nens de Catalunya no passen gana per malnutrició, una altra cosa és que a conseqüència de la situació econòmica de les famílies, l'accés al peix i a la carn estigui limitat"


Benvolguts,

Aquest matí, llegint els diaris m’he trobat una sèrie de notícies singulars que us apunto:

1.       Us recordeu que després que Mourinho fiqués el dia a l’ull al Tito Vilanova, es va dir que era l’ull del Tito que havia agredit Mourinho? Doncs veieu aqueta notícia:

Un ciclista ha mort aquest divendres en xocar amb un turisme a Vilobí del Penedès. L'accident ha tingut lloc poc abans de les onze del matí al quilòmetre 5 de la carretera BV-2127, per causes que s'estan investigant. La víctima és un home de 55 anys i veí de Vilafranca del Penedès. Segons fonts policials citades per l'ACN, el ciclista anava sol i ha estat envestit pel darrera pel turisme, conduit per un home d'edat avançada.

2.       Efemèrides. 1640. El Conde Duque de Olivares proclama la seva política:

El primer negocio y el mayor es allanar a Cataluña...

3.       Durant la sinistra dictadura franquista només hi havia un setmanari humorístic, de nom La Codorniz. Un ninotaire famós era Chummy Chumez, un altre Mingote. Crec que era d’algun d’aquests el següent acudit gràfic:

Surt la senyora marquesa de missa de dotze, hi ha un pobre demanant caritat, la dona se li adreça i diu “Pues mira si son, no solo llevan zapatos sinó cordones y todo...”

L'alcaldessa de Cadis, Teófila Martínez (PP), ha denunciat en roda de premsa que

"hi ha gent que demana per menjar i té Twitter, que costa diners".

4.       D’això se’n diu un oximoron! Boi Ruíz afirma una cosa i la seva contrària i es queda tan ample:

"Els nens de Catalunya no passen gana per malnutrició, una altra cosa és que a conseqüència de la situació econòmica de les famílies, l'accés al peix i a la carn estigui limitat"

 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada