dissabte, 24 d’agost del 2013

24/08/13. Són mitjans de l’odi contra el país i contra la seva gent.


Benvolguts,

Aquesta nit a la cadena dels bisbes, cardenals, nuncis i canonges, hem sentit el presentador dient: Hay autonomias que se gastan el dinero de todos los españoles enseñando idiomas que no sirven para nada...

La caverna ho té clar! Per què dimoni cal estudiar català si no serveix per a res? Són mitjans de l’odi contra el país i contra la seva gent.

Les cadenes de l’odi van empastifant les ones de forma que una gran proporció d’espanyols que només miren aquestes cadenes i que no tenen possibilitats de comparar, ja els va bé creure’s el que els volen fer creure...

 

Vegem ara la notícia del directe.cat sobre aquest tema:

 


22 d'agost de 2013

 

Un dia, un altre dia, i des de fa molt de temps, les elits espanyoles insulten, difamen i menteixen sobre els catalans i alguns a casa nostra encara hi volen seguir

L’ABC compara els catalans amb el règim assassí Sirià
L’acudit del diari ABC, un dels insignes mitjans de la caverna mediàtica, és un més dels insults, mentides o difamacions que any darrere any les elits espanyoles diuen sobre Catalunya i els catalans. Avui és l’ABC, ahir un digital de Madrid sobre la samarreta del Barcelona, fa uns mesos, en ple període electoral, El Mundo buscant perles de la família Pujol i Mas, o el dia a dia de les televisions de l’estat explicant el que volen sobre Catalunya. Són mitjans de l’odi contra el país i contra la seva gent. Gràcies a tot això, desprès es produeixen reaccions dels espectadors al camp de l’At. De Madrid cridant “Puta Barça, Puta Catalunya” o en altres llocs de l’estat, atien l’odi i la gent reacciona per totes aquestes desinformacions. 

 

Algun dia denunciarem sistemàticament els atacs contra els catalans?
 

Avui les xarxes socials s’ho preguntaven, algú a Catalunya, el Govern per exemple, pensa fer alguna cosa? Ho pensa portar a la justícia? O hem d'aguantar eternament les mentides de la caverna? Recordem que en molts d’aquests mitjans, grans empreses amb seu a Catalunya hi posen publicitat i són còmplices d’aquests atacs.

 


El precedent s'anomenava “la ràdio de les mil colines” una emissora que en base a mentir, va assenyalar culpables i dolents en aquest país africà que va comportar un dels més terribles genocidis del segle passat. Avui, alguns dels seus responsables compleixen condemna com a causants d’aquells fets. Entre 800.000 i un milió de persones van ser assassinades en tres mesos en el que es considera el genocidi més ràpid del segle davant els ulls de la comunitat internacional.
 

La caverna mediàtica també assenyala com feia la ràdio ruandesa
 

De manera diferent, i molt més preparada, els mitjans de l’odi treballen davant un escenari de la por. Menteixen sobre Catalunya per intentar activar un odi latent que faciliti la por, amb aquesta actitud, promouen grups violents de l’extrema dreta i el naixement de mitjans radicalitzats que encara la diuen més grossa.
 

Alguns mitjans de comunicació catalans no desmunten massa les mentides de la caverna
 

Sovint, la premsa catalana es fa ressò de moltes d’aquestes notícies però no les contradiu massa. Fins i tot els mitjans públics donen cobertura a periodistes d’aquests mitjans de pandereta, que no argumenten, i que sense cap mena d’escrúpol, menteixen a les emissores i mitjans públics o privats catalans. Són els tertulians de l’odi.

 

 

Joan A. Forès
Reflexions




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada