dilluns, 26 d’agost del 2013

26/08/13. L'estafa continua de l'ABC. El suposat empresari argentí, entrevistat per l'ABC, destapat pel CCN


Benvolguts,

El diari ABC va fer córrer el rumor fa uns dies que un miler d’empreses catalanes havien decidit traslladar-se a Madrid. I atribuïa el fet a la inestabilitat a Catalunya amb el procés pel dret a decidir i per la independència.

Posteriorment s’ha demostrat que hi havia hagut fuga d’empreses des de tot Espanya a Madrid, amb més proporció des d’altres comunitats que des de Catalunya, o sigui que és un fenomen degut a la capitalitat, a les millors infraestructures, a l’absència de peatges, a la menor pressió fiscal i a moltes més raons, però no precisament al nostre procés d’independència!

A l’ABC no devien trobar cap empresari que els volgués fer el joc i en van triar un de nom Costovici i li van fer una entrevista a tota plana, vegeu l’entrervista a l’enllaç:


Immediatament el Cercle Català de Negocis va contratacar i va explicar les mentides de l’ABC. Vegeu l’article del CCN a directe.cat.

23 d'agost de 2013 18:20 h


El Cercle Català de Negocis desmenteix l'article de l'ABC en el que explica que les empreses catalanes marxaran de Catalunya degut al procés sobiranista




El Cercle Català de Negocis continua fent bona feina i desvetllant les mentides de la caverna mediàtica, que fa tot el possible per evitar el procés independentista català. El CCN però, continua lluitant per desmentir les manipulacions polítiques, econòmiques i mediàtiques respecte el compromís de l’empresariat català envers el procés polític cap a l’Estat propi. Avui, el Cercle Català de negocis denuncia la manipulació del diari espanyolista ABC, o desmenteix l'article que aquest van publicar, en el que s'entrevistava a un empresari argentí que abandonaria Catalunya si aquesta esdevens un estat independent. Aquest cop l’associació d’empresaris sobiranistes denúncia la manipulació constant que el rotatiu madrileny ABC fa dels seus lectors. I ho presenta com un exemple del que passa més enllà de Catalunya per oferir una imatge distorsionada del procés que estem vivint a Catalunya.

Entrevista a Costovici a l'ABC

 

L'estafa contínua de l'ABC

 

El diari espanyolista ABC, publicava aquesta setmana una entrevista amb un empresari argentí, ciutadà de Girona des de fa uns anys. A l'entrevista, l'empresari Nicolas Costovici assegurava haver decidit no invertir a Catalunya. Costovici també explicava que exporta el 100% dels seus productes a l'exterior, que la seu social de la companyia estava a València i pretenia traslladar-hi també el domini social perquè li fa “por”, deia, “sentir parlar d’una Hisenda pròpia”.

Ara bé, l'ABC no explica en cap moment que l'empresa de Costovici, Vimap Technologies SL, tenia en plantilla contractades només dues persones l'any 2011 (dues menys que en l’exercici anterior, el de 2010), segons consta en les dades sobre l’empresa, amb una xifra de negoci que superava per poc els 830.000 euros i amb un modest resultat positiu abans d’impostos de 13.880 euros.
 
Entrevisten a un empresari afí al PP
 
Segons el Cercle Català de Negocis, l’opinió de Costovici és només una més, però més aviat residual i interessada, sobretot si tenim en compte que l’empresari és dins l´òrbita de Convivència Cívica Catalana, organització ideològicament afí al PP i C´s. Des del CCN també es recorda que la majoria de petites i mitjanes empreses catalanes són fermes partidàries de la independència de Catalunya i del procés sobiranista que encapçalen la majoria de forces polítiques al Parlament.
 
Així doncs, des del CCN es considera que “el senyor entrevistat representa la veu d’una minoria que té la fortuna de disposar d’un altaveu mediàtic que pretén distorsionar la realitat”. El Centre Català de Negocis manifesta que “ens hem d’anar acostumant a aquestes coses, sobretot si tenim en compte que la majoria del mitjans estan en mans de l’oligarquia Madrilenya i de personatges com José Manuel Lara, president del Grup Planeta, propietari de La Razón, un altre dels diaris que castiga dia si i dia també l’independentisme català”.

La independència portarà més empreses a Catalunya

Per acabar, des del CCN es vol remarcar que després de la independència, i quan Catalunya disposi d'una Hisenda Pròpia, hi haurà moltes empreses que vindran a instal·lar-se a Catalunya, ja que podrem legislar i reduir la pressió fiscal, disposant del 100% dels nostres impostos, no del 60% que amb prou feines avui en dia retornen a Catalunya. 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada