dimecres, 5 de març del 2014

05/03/14. Herois indepes. Són com els cromos d’alguna xocolata independentista. Coño Mariano, que van en serio, se quieren ir, quizás llevamos demasiado tiempo pasandonos con ellos, etc.


Benvolguts,

El diumenge 2 de març us vaig enviar l’apunt Vilaweb. Aixo es diu democràcia?. 'Llista amb tots els insults, publicada a VilaWeb.

Avui us dono un parell de mostres dels cromos Herois indepes. Són com els cromos d’alguna xocolata independentista. Ens explica qui és cadascuna de les patums espanyoles i quina frase amable ha pronunciat o escrit en algun moment. La resta de “piropos” la podeu trobar en aquest web:


Us hi incloc d’entrada, un altre cop, el genial acudit gràfic del Ferran Martin. Mireu-vos-el bé i us adonareu de la seqüència: el catalanet tímid amb una tímida senyera dient Oigan..., mentre la resposta de l’Espanya eterna és Insolidarios, cretinos, payasos...que continua amb el catalanet que abatut deixa la senyera a terra... i torna amb una estelada i la caverna continua dient separatistas, cerriles, parásitos...

Fins l’apoteosi final del catalanet amb una munió de catalanets més tots amb estelades i l’Espanya eterna que reacciona Coño Mariano, que van en serio, se quieren ir, quizás llevamos demasiado tiempo pasandonos con ellos, etc. 



I ara la mostra de cromos. Espero que aquesta mostra de la col·lecció d’elaborades frases fetes per insignes espanyols us agradi. Aneu al web!
http://www.pinterest.com/heroisindepes/herois-indepes/ 





Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada