dilluns, 24 de març del 2014

24/03/14. ACN. (140109) .Aguirre acusa Mas de tenir el suport d'“assassins i terroristes”


Benvolguts,

Aquesta senyora ja deu fer temps que repapieja. Crec recordar que després de la manifestació de l’11 de setembre del 2012, va dir: Doncs si un milió de persones estan a favor de la independència, vol dir que els altres sis milions i mig hi estan en contra oi?

Al cap de molt poc temps les dretes varen organitzar una manifestació a Madrid contra l’avortament i hi varen anar cent mil persones segons els diaris. No ens varem rebaixar fins al seu nivell, però podíem haver-li preguntat: Si a Madrid hi ha 7 milions de persones i a la mani només n’hi ha anat 100.000, vol dir que els 6.900.000 restants estan a favor de l’avortament, oi?

D’altra part, com es veu que la tal Aguirre no va participar en la revolta del maig del 68 a Paris!

Si ho hagués fet se n’hauria adonat que el missatge més estès en aquells dies era:
 
 Prohibit prohibir

I ella i els seus com es veu a les seves declaracions no volen fer altra cosa que prohibir!

I seguint amb els símil de sil·logisme fàcil i enganyador, si la senyora Aguirre expressa un sentiment (m’agrada el Real Madrid, per exemple) i si una cohort de cafres, fatxes, nazis, zombies, mafiosos, tocats de l’ala reben el Barça al Bernabeu amb crits de Puta Cataluña, Oé, Oé, Oé, no per això ella ha de canviar els seus sentiments. No s’ha de matar el missatger, el que s’ha de fer és esmenar els errors que s’hagin produït, eliminar la protecció institucional als Boixos Nois com va fer el Barça o als BibaMadrizoéoéoé, com hauria de fer el Madrid...

...
Au! Au! Au!

Aguirre acusa Mas de tenir el suport d'“assassins i
terroristes”


La líder del PP madrileny demana al president de la Generalitat que canviï de direcció després de veure “la foto” dels expresos d'ETA defensant el dret a decidir

Qualifica de “vergonya i ignomínia” l'acte del passat diumenge a Durango

09/01/14 17:15 - Madrid - ACN FacebookTwitterGoogle + LinkedIn

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid i actual presidenta del PP madrileny, Esperanza Aguirre, ha qüestionat aquest dijous la legitimitat de la consulta catalana pels suports que, segons ella, ha obtingut de l'entorn d'ETA.

En una entrevista a la cadena Esradio, Aguirre s'ha referit a l'acte que el passat diumenge va fer el col·lectiu d'expresos de l'organització a Durango, i durant el qual es va reivindicar el “dret a decidir” dels Bascos'.

Aguirre ha volgut relacionar el manifest de l'EPPK amb la consulta catalana i ha reclamat a Artur Mas que “se n'adoni” de quins són els col·lectius que, segons ella, li fan costat en el seu projecte sobiranista.

I és que segons la lideresa, el president de la Generalitat hauria de canviar de direcció després de veure “la foto” dels expresos d'ETA defensant el dret a decidir.

“Li sembla bé que li donin suport assassins i terroristes?”, ha etzibat.

La presidenta del PP madrileny ha definit l'acte de diumenge passat de “vergonya i ignomínia” i ha instat el govern espanyol a canviar les lleis per prohibir, “si és que ara ho permeten”, actes com el del cap de setmana passat.

Darrera actualització ( Dijous, 9 de gener del 2014 17:17 )

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada