dissabte, 24 de setembre de 2016

22/09/2016. Procés. Bernat Vilaró. Rufián: "Que PSOE i Podemos pactin, i ja ens trucaran per dir quan fem el referèndum". Rufián ha explicat a El Món que ERC rebutjarà "fer-se aquestes fotos que tant els agrada a PSOE i Podemos", i ha recordat que els socialistes ja van pactar amb C's, els d'Albert Rivera després amb el PP, i ara Sánchez busca la foto amb Iglesias. "No ens hi trobaran",

Benvolguts,

En Carles Marc, un dels homenots del Grup d'Opinió GOAL ens envia aquest interessant apunt. En el diari El Mon, que és la reconversió del Singular Digital, en Bernat Vilaró, vell conegut d’aquest Bloc fa una interessant reflexió sobre PSOE i Podemos i la seves possibilitats d’entesa amb l’independentisme català. 

Vegem-ne l'article d'en Bernat Vilaró:


Rufián: "Que PSOE i Podemos pactin, i ja ens trucaran per dir quan fem el referèndum"
El líder d'ERC a Madrid assegura a El Món que els republicans "no ens farem fotos en taules de negociació amb ningú"
 
per Bernat Vilaró 22/09/2016
Gabriel Rufián sempre parla clar. El líder d'ERC al Congrés ha assegurat, en declaracions a El Món, que Esquerra no buscarà "fer-se fotos en taules de negociació amb ningú", en referència a l'oferta del PSOE a Podemos per a buscar un govern alternatiu a Mariano Rajoy.
En aquest sentit, el líder de Podemos, Pablo Iglesias, s'ha obert a negociar amb Pedro Sánchez ja "sense cap línia vermella", en referència a la proposta d'un referèndum a Catalunya. A més, Iglesias ha demanat que ERC, el PDC i el PNB s'incorporin en aquestes converses.
 A tot això, Rufián ha apuntat que "PSOE i Podemos negociïn i pactin, i ja ens trucaran per a comunicar-nos el dia i l'hora del referèndum pactat". Alhora, el diputat republicà ha lamentat que parlar amb els socialistes del referèndum és una "quimera".
Finalment, Rufián ha explicat a El Món que ERC rebutjarà "fer-se aquestes fotos que tant els agrada a PSOE i Podemos", i ha recordat que els socialistes ja van pactar amb C's, els d'Albert Rivera després amb el PP, i ara Sánchez busca la foto amb Iglesias
"No ens hi trobaran",
 ha reiterat.
 Bernat Vilaró

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada