dimarts, 4 de juliol de 2017

03/07/2017. Marta Lasalas. Homs carrega contra la decisió de cessar Baiget i es declara "fins als ous". És inadmissible que en Baiget,un membre del Govern, digui aquestes parides, amb molt poc sentit de país! Com es fregaran les mans demà des de Madrid! Preparar un referèndum patint per les inhabilitacions és com desembarcar a Normandia preocupant-te per si l'aigua et mulla l'uniforme o t'entra sorra a les sabates.

Benvolguts,

És inadmissible que un membre del Govern, Baiget, digui aquestes parides, amb molt poc sentit de país! Com es fregaran les mans demà des de Madrid!

Baiget devia col·laborar molt eficaçment en el 9-N, perquè era de fireta! Ara que la ruta és més seriosa i s’acolloneix, no es mereix estar en un lloc de responsabilitat. Ni el poble de Catalunya es mereix un conseller com aquest!

De fet quan va acceptar el càrrec ja sabia el que s’hi jugava. Aquests problemes i decisions anaven inclosos en el sou...

Qui no vulgui pols, que no vagi a l’era...

I en Puigdemont i abans en Mas ja havien dit que si un de davant cau, tenim substituts esperant, substituts que no estan fins als ous de res!

L’Enric Vila a l’apunt del 14/04/2017 va advertir:
Si Puigdemont vol que el referèndum sigui un èxit i que l'unionisme se'l prengui seriosament, haurà de fer valer la seva condició de president. Haurà de tallar caps i confiar en un equip que estigui disposat a fer el que calgui per aplicar el dret a l'autodeterminació.

I finalment va fer una comparança espaterrant:
Preparar un referèndum patint per les inhabilitacions és com desembarcar a Normandia preocupant-te per si l'aigua et mulla l'uniforme o t'entra sorra a les sabates.


I l’Homs, pel que sembla dintre del seu limitat IQ, hauria d’intuir que no estem fent una guerra de partits sinó que estem guanyant-nos la república. El mateix varem dir d’en Bonvehí en el seu moment. 

Prou jugar amb Catalunya!

Vegem els tuits:

GOVERN
Homs carrega contra la decisió de cessar Baiget i es declara "fins als ous"

Marta Lasalas

Dilluns, 3 de juliol de 2017

L'exconseller Francesc Homs ha carregat aquest vespre a través de Twitter contra la decisió de cessar el fins ara conseller d'Empresa Jordi Baiget arran les declaracions en què plantejava dubtes que es pugui celebrar el referèndum tal com està previst. Homs i Baiget van formar part plegats, el primer com a conseller de Presidència i el segon com a secretari de Govern, de l'executiu d'Artur Mas que va convocar el 9-N. En una sèrie de tres tuits, Homs ha subratllat la lleialtat i el compromís de Baiget amb el Govern i ha retret que el PDeCAT és qui acaba veient-se perjudicat tant a Madrid com a Catalunya. "Com és que només som els del PDeCAT que ens condemnen els de Madrid i/o ens volen fora alguns de Catalunya?", s'ha preguntat per reblar amb un "fins als [i l'emoticona d'un ou]".

No comparteixo q es cesi @jordibaiget És lleial i compromès. I si x declas +- afortunades se'l fa fora, n'hi ha que sobren de fa temps 1/3

A més, políticament decisions així ni sumen ni fan gran el projecte, tot just el contrari 2/3

Finalment: com és que d moment només som els del PDeCAT q ens condemnen els de Madrid i/o ens volen fora alguns de Catalunya? Fins els 
3/3

Homs no ha estat l'únic excompany de Govern de Baiget que ha volgut expressar a les xarxes el seu descontentament amb la decisió. També l'exvicepresidenta Joana Ortega ho fet assegurant que la voluntat dels qui van impulsar el 9-N era que "tothom pogués opinar".
Els que ens la vam jugar el #9N volíem que tothom pugués opinar. També @jordibaiget. A favor de sumar, mai de restar

Marta Lasalas 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada