dimecres, 27 de setembre del 2017

22/09/2017. Ángel Expósito. Los niños en el procés de independència. “Les regions NO tenen el Dret de Decidir”. Senzillament perquè no són nació Sr.Rajoy, per decidir primer han de ser conscients de ser–ho i tenir lo necessari per marxar, però ai-las!, això és un procés de centenars d’anys. Per ser Nació primer s’ha de ser poble, i ser poble significa: organització, estructura, interessos, vinculació, economia, consciència, voluntat, capacitat de mobilització de masses, etc... etc... i això no ho te una regió, ho te una nació com la catalana. Les nacions no surten com bolets, són realitats vives. No som província, ni municipi, ni regió, tenim consciència col·lectiva.

Benvolguts,

Angel Expósito treballa per la COPE del Losantos i està impregnat de les doctrines franquistes i catalanòfobes de la caverna mediàtica espanyola.

M’han enviat el vídeo junt amb un comentari d’en Sergi sobre aquest vídeo i em sembla interessant de publicar-lo. Del vídeo no calen comentaris. Només és una excusa per desenvolupar el raonament posterior. Del comentari d’en Sergi són molt interessants els paràgrafs dedicats a explicar que Catalunya és una nació:

Quan Rajoy diu: “Les regions NO tenen el Dret de Decidir”, en Sergi respon:
Senzillament perquè no són nació Sr.Rajoy, per decidir primer han de ser conscients de ser–ho i tenir lo necessari per marxar, però ai-las!, això és un procés de centenars d’anys...

Per ser Nació primer s’ha de ser poble, i ser poble significa: organització, estructura, interessos, vinculació, economia, consciència, voluntat, capacitat de mobilització de masses, etc... etc... i això no ho te una regió, ho te una nació com la catalana. Les nacions no surten com bolets, són realitats vives Núria, per molt que no ho vegis, no som província, ni municipi, ni regió, tenim consciència col·lectiva, el que passa és que no ho veieu. Ja ho acabareu de veure i us donareu de nassos amb la realitat.

I en Sergi acaba amb:

El règim de semidictadures ja el tenim, ens callen i violen els nostres drets, com sempre, som un poble oprimit, i això és lo més greu que tenim entremans. I si no veus el caire popular o de revolució que porta la independència i la oportunitat de millorar i superar l’statu quo és que no veus l’immillorable repte que tenim davant. I recorda, en aquesta vida lo primer és ser i ser lliure.

Vegem ara l'article i el vídeo:
Los niños en el procés de independencia
Publicado por Ángel Expósito el Sep 22, 2017


Pots criticar els pares, això ho entenc, però aquí no hi ha cap institució que porti als nens o que els utilitzi, com els vídeos a Andalusia on acomiaden els guàrdies civils tots amb l’uniforme d’escola i havent-los portat els profes. Aquí hi ha més seny, t’agradi o no.

Lo que estem fent és d’una modernitat rabiosa i som pioners per alliberar molt problemes al món (la majoria de guerres és per no respectar els drets nacionals).

Lo de Barcelona, o Pedralbes em sembla fantàstic (a banda de ser l’argument més sobat sobretot de la dreta més casposa), però saps què?, no són nació, quan ho siguin que lluitin i s’independitzin com nosaltres, cap problema en el nou país: Visca Barcelona Independent!.

Però primer s’ha de ser poble, i ser poble significa: organització, estructura, interessos, vinculació, economia, consciència, voluntat, capacitat de mobilització de masses, etc... etc... i això no ho te una regió, ho te una nació com la catalana. Les nacions no surten com bolets, són realitats vives Núria, per molt que no ho vegis, no som província, ni municipi, ni regió, tenim consciència col·lectiva, el que passa és que no ho veieu. Ja ho acabareu de veure i us donareu de nassos amb la realitat.

I dit això estic totalment d’acord amb Rajoy: “Les regions NO tenen el Dret de Decidir”, (senzillament perquè no són nació Sr.Rajoy, per decidir primer han de ser conscients de ser–ho i tenir lo necessari per marxar, però ai-les!, això és un procés de centenars d’anys)...
PD.: Hondt
 Sergi

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada