dijous, 21 de setembre del 2017

21/09/2017. Guardia Civil. Exèrcit espanyol. Multes demencials. Xantatges. Ahir l'Exèrcit espanyol va tornar a iniciar una ocupació de Catalunya. Ens varen robar informació i ens volen continuar robant amb multes demencials que entre ells i el Tribunal Constitucional s'han inventat...Art. 7 del Tractat de la Unió Europea: "Suspensió de l'Estat membre que faci ús militar contra la població".

Benvolguts,

Ahir l'Exèrcit espanyol va tornar a iniciar una ocupació de Catalunya. Ens varen robar informació confidencial i ens volen continuar robant amb multes demencials que entre ells i el Tribunal Constitucional s'han inventat...

Les forces d'ocupació suplementàries, amb unitats d'Antiavalots de  Guàrdia Civil i grisos, han llogat 3 vaixells creuers a Baleària per allotjar aquestes forces d'ocupació perquè els hotels convencionals no varen voler allotjar-los. Per temps indefinit? La darrrera ocupació va durar del 1939 al 1977...

La Guardia Civil ha parlat de 4.000 o 5.000 efectius...

Vegem la continuació amb explicacions sobre Mario Soares i l'OTAN, així com la definició de la Guàrdia civil, copiada de la Viquipedia i un artícle que parla de l'article 7 del Tractat de la Unió Europea en referència a l'Exèrcit: 


21/10/2017. Guardia Civil. Exèrcit espanyol. Multes demencials. Xantatges.


A l’any 1974 quan va desaparèixer la Dictadura del Salazar i Portugal va entrar a l’OTAN li varen preguntar a Mario Soares, cap del govern portuguès, per què havien demanat d’entrar a l’OTAN i la resposta és aplicable ara al tauler d’escacs espanyol. Soares va respondre:

Si som a l’OTAN, podem tenir per segur que la OTAN no ens envairà!

I jo dic: D’acord amb la Consti (recordeu que es va fer amb soroll de sabres)  i els Tribunals franquistes (el TC entre d'altres) que encara treballen en contra del poble i els articles de la Consti referents a l’exèrcit:

¿Podem assegurar que a semblança de Mario Soares i l’OTAN, l’exèrcit espanyol no ens envairà?

L’Exèrcit espanyol ens ha envaït molts cops, el 1714, entre d’altres. El 1939 per penúltima vegada. 

Ara hi tornen!

Vegem el que diu la Viquipèdia:

Viquipèdia:
La Guardia Civil es un instituto armado español de naturaleza militar, dependiente del Ministerio del Interior y del de Defensa, que cumple, entre otras, funciones de seguridad.

Vegem que diu la Unió Europea:


Art. 7 del Tractat de la Unió Europea: "Suspensió de l'Estat membre que faci ús militar contra la població"

Us ho hem d’explicar més o ja està prou clar?

Joan A. Forès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada