dissabte, 30 de setembre del 2017

29/09/2017. Referèndum. 3/24. El conseller de Justícia, Carles Mundó, explica els aspectes jurídics del referèndum. El govern espanyol ha decidit suspendre la divisió de poders, el pilar fonamental d'un estat de dret i, per tant, ha confós el poder executiu amb el poder judicial i el poder legislatiu...Mundó ha presentat un decàleg de vulneracions de la llei per part del govern espanyol tot assegurant que "els que més presumeixen de defensar l'estat de dret han estat els primers d'incomplir les seves pròpies lleis i de saltar-se les garanties i la protecció dels drets fonamentals dels ciutadans"."Convocar un referèndum no és delicte i, per tant, tot el decorat jurídic que l'Estat intenta construir al voltant d'aquest fet és per convertir en delicte allò que no ho és".

Benvolguts,

Us envio la meva producció dels darrers dies. Comencem per la més nova, que cal llegir abans de demà i eventualment continuar per les altres on es demostra que l’Exèrcit espanyol, per la porta del darrere, ens ha envaït un cop més!!!

Crec que és molt important que llegim, entenguem i païm aquest primer article, aquesta explicació pública feta el divendres 29 de setembre al migdia pel Conseller Mundó mostrant la il·legalitat de totes les accions del Gobierno español, de l’Estat espanyol, contra Catalunya. Està feta amb tots els detalls oportuns de les lleis i els reglaments que l’Estat espanyol ha vulnerat sistemàticament en els darrers anys. Segons ha anunciat el Govern ha enviat als Tribunals europeus de drets humans tots els dossiers sobre els temes que el Conseller ha explicat.

Més que un article aquest apunt és un vídeo.  I no té pèrdua!

Vegem l'article/vídeo:

NOTÍCIES 3/24

29/09/2017

El conseller de Justícia, Carles Mundó, ha declarat, en compareixença davant la premsa per explicar els aspectes jurídics del referèndum de l'1-O, que "el govern espanyol ha decidit suspendre la divisió de poders, el pilar fonamental d'un estat de dret i, per tant, ha confós el poder executiu amb el poder judicial i el poder legislatiu...

Mundó ha presentat un decàleg de vulneracions de la llei per part del govern espanyol tot assegurant que "els que més presumeixen de defensar l'estat de dret han estat els primers d'incomplir les seves pròpies lleis i de saltar-se les garanties i la protecció dels drets fonamentals dels ciutadans".

En aquest sentit, el titular de Justícia ha argumentat que:

 "Convocar un referèndum no és delicte i, per tant, tot el decorat jurídic que l'Estat intenta construir al voltant d'aquest fet és per convertir en delicte allò que no ho és".


3/24. Carles Mundó

Joan A. Forès
Altres apunts interessants:
Curiosa resposta de l’enquesta dels números de la GC:
Ordre de precintat de col·legis:
Ridiculesa o odi???:
El franquisme i el borbofranquisme:
El president Puigdemont pot demanar el que vulguia la UE, a Europa, i com deia l’Alvaro de la Iglesia ells faran els que els doni la gana:
Nova ocupació de Catalunya:
Explicació de com la Guàrdia Civil és una entitat militar i vegem que diuen a Europa sobre les ocupacions militars dels territoris interns d’un Estat:
Un cop tou que té diferents fronts i que pretén per la via dels fets liquidar l'autonomia catalana, assetjar el president i el conjunt del Govern, instaurar un estat de terror i de por en la ciutadania i, finalment, impedir el referèndum del pròxim 1 d'octubre:
El govern espanyol ha fet un cop d’estat contra la Generalitat de Catalunya. És una altra Ocupació militar. La darrera va durar 40 anys:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada