dimarts, 26 de setembre del 2017

26/09/2017. Directe.cat. La Guardia Civil fa una enquesta per trempar i rep un gerro d'aigua freda. Els surt perdent l'opció que desitjaven. El principal i més majoritari sindicat de la Guardia Civil espanyola, la Asociación Unificada de Guardias Civiles, va fer ahir una enquesta a Twitter per a fer pujar els ànims a la seva parròquia. L'enquesta pretenia fer trempar als agents i fer bullir l'olla de cara a l'1-O i les seves possibles actuacions. Però, i mai millor dit, el tir els ha sortit per la culata. Segurament, per la seva desagradable sorpresa, no s'esperaven que l'opció que guanyaria, i de manera totalment aclaparadora, amb un 77% de prop d'un total de 35.000 vots, ha estat la que considera que tot el que està fent l'estat és completament desproporcionat.

Benvolguts,

Per les televisions feixistes españoles mostren els Guàrdies Civils abrandats, vitorejats entusiàsticament pels ciutadans d’algun lloc d’Espanya, amb banderes espanyoles i crits de "a por ellos". 

Aleshores la GC fa una enquesta per twiter i amb 34.000 respostes es troben amb la sorpresa…

Podríem dir que els números de la GC com els números dels Mossos d’Esquadra, són apolítics i és justament com haurien de ser. Tan sols obeeixen als seus superiors sense preguntar per què cal fer una determinada missió. Els GC són Exèrcit! I actuen com l’Exèrcit!

Si están educats així, que ho trobo molt correcte, ja entrem en el dubte. Al judici de Nurenberg tots els nazis interrogats varen respondre que ells obeien ordres. I a molts d'ells, tanmateix, varen condemnar-los…

Com ens hem de comportar en un cas semblant? Qui té raó?

Vegem la noticia:

26 DE SETEMBRE DE 2017 05:00 H

La Guardia Civil fa una enquesta per trempar i rep un gerro d'aigua freda

Els surt perdent l'opció que desitjaven

El principal i més majoritari sindicat de la Guardia Civil espanyola, la Asociación Unificada de Guardias Civiles, va fer ahir una enquesta a Twitter per a fer pujar els ànims a la seva parròquia. L'enquesta pretenia fer trempar als agents i fer bullir l'olla de cara a l'1-O i les seves possibles actuacions. Però, i mai millor dit, el tir els ha sortit per la culata.

© Marina López

L'enquesta preguntava: "¿Crees que la respuesta del Gobierno al desafío independentista catalán está siendo adecuada?

Evidentment, esperaven tenir una resposta engrescadora cap al paper que ha de dur a terme el seu cos policial. Entre les possibles respostes hi havia: 

  • "SI, respuesta adecuada", 
  • "NO, debe ser + contundente" i 
  • "NO, es desproporcionada".

Segurament, per la seva desagradable sorpresa, no s'esperaven que l'opció que guanyaria, i de manera totalment aclaparadora, amb un 77% de prop d'un total de 35.000 vots, ha estat l'última opció, la que considera que tot el que està fent l'estat és completament desproporcionat.

 
AUGC Guardia Civil 

¿Crees que la respuesta del Gobierno al desafío independentista catalán está siendo adecuada?

7% SI, respuesta adecuada.
16% NO, debe ser + contundente
77% NO, es desproporcionada.

34.217 vots•Resultats finals

Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions


NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada