dissabte, 1 de gener del 2011

01/01/11. Bozal. Submarí espanyolista dins del govern de CiU

Benvolguts,

Iniciem l’any parlant de la senyora Bozal. S’està veient que és un submarí espanyolista dins del govern de CiU, que aviat en diran CyU!

En l’article de l’Avui d’avui se li veu el llautó:

“Bozal prioritza l'austeritat i el bon servei per davant de la recuperació de les competències de justícia retallades de l'Estatut

La consellera creu que caldria adaptar-se a la sentència del Constitucional

Bozal assegura que no l'afecten les crítiques per haver prohibit la consulta sobiranista d'Arenys de Munt quan exercia d'advocada de l'Estat a Catalunya”

En aquests titulars de la redacció es manifesten els tres punts que guiaran la nova consellera:
·         Res de recuperar el que el TC va condemnar
·         Adaptar-se a la sentència de l’Estatut
·         No haver tingut respecte pel país, abans de ser cridada per Mas a exercir de sorge, com el fet d’enviar a Arenys un subordinat seu, membre de Falange Española que havia anat a les llistes d’aquest partit. Amb el canvi de camisa ja tindrà respecte als valors de Catalunya?

S’hi podria afegir un quart punt:
·         La llengua castellana.Els que ahir la van poder felicitar ho van fer en castellà, llengua amb què habitualment s'expressa i se sent més còmoda la imminent responsable de Justícia(S’ha de ser llepaculs per actuar així!)

La senyora Bozal fuig d’estudi dient que: Austeritat i garantir uns bons serveis als ciutadans són les prioritats de la nova consellera de Justícia.

La senyora Bozal no té com a prioritat evitar que els catalans se sentin agredits cada cop que un jutge els imposa la llengua espanyola, que no ha sigut mai llengua d’imposició, que deia el Borbó, i que es produeix segons les estadístiques com a mínim en el 75% dels casos.

D’altra part segons un estudi del 2008 de la Generalitat (la Generalitat del Mas que hi havia abans):

“Així mateix, la màxima instància judicial del Principat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), usa habitualment el castellà per a aixecar acta de les reunions de la sala de govern.”!!!!!!

Pel que sembla el TSJC no és un submarí sinó tota una armada espanyola introduïda a Catalunya!

L’article de l’Avui continua:
"I, al seu entendre, aquests reptes passen per davant d'intentar recuperar les competències de justícia que va retallar la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya. De fet, la consellera ha afirmat que caldria mirar d'adaptar-se a la sentència del Constitucional. Bozal ha argumentat, en aquest sentit, que hi ha un estat de dret que cal defensar i que, a partir d'aquí, cal mirar d'encaixar totes les peces."
Comentaris a l’article, que són molt sucosos i il·lustratius:
Pep Gaya Sans (Barcelona)
Qui li ha imposat aquesta comissària a l'Artur? Diuen que el rei, via Duran, aquest de la calba catòlica, apostòlica i romàntica. Com Laporta no es carregui a aquest nou Gaspar, estem arreglats. Bé, això ja es podia suposar, la conveniència sempre ha estat la conveniència. El què passa és que ara Catalunya ja no està per acudits de mal gust, perquè ens ensorrem inexorablement. Senyor Mas, amb tantes riallotes de complaença, vostè viu de l'etern "impasse" cap el que convé al país. Aquí l'ùnic que parla clar sense embuts és en Laporta. Vostè només vol ser president de la Generalitat de l'espera eterna, en Laporta ho serà de l'Estat català. Faciliti la transició almenys, senyor Artur.

Marcel Granollacs i Pons (Barcelona)
El cas de Justícia el trobo demencial: fer Consellera a una advocada de l'Estat! Una senyora que ha orientat la seva activitat professional a defensar els interessos de l'Estat espanyol a Catalunya. Els privilegis de la metròpoli a les colònies. Triada per un president catalanista. Absolutament increïble! Vegeu el bloc http://perabonspatrici s.blogspot.com


Joan A. Forès
Reflexions

1 comentari:

  1. A fi de recuperar un govern catalanista digne i demanar al president Mas que cessi immediatament a l'alta funcionària espanyola que tenim per consellera de Justícia, avui ha començat la campanya No volem morrió, Bozal dimissió! Pots participar al bloc http://perabonspatrici s.blogspot.com i a facebook.

    ResponElimina