dimarts, 4 de gener del 2011

03/01/11. Sanchez Camacho Martillo de herejes

Benvolguts,

A l’ARA d’avui hi ha una entrevista molt interessant amb la senyora Sánchez Camacho.

Unes quantes preguntes i respostes:

Vostè creu que Mas vol portar Catalunya cap a la independència?
I què vol dir, si no, quan parla de dret a decidir sense límits? Això és l'autodeterminació. El senyor Mas vol tornar a parlar de referèndums per la independència, de concerts econòmics sense dir quin model d'Espanya vol, està al límit de l'estat de dret perquè no vol complir un Estatut constitucional. (Quan tornarem a sentir Mas parlant del dret a decidir?)
S'hauria de canviar el model educatiu català a partir de la sentència del TC sobre l'Estatut?
És evident. L'Estatut constitucional estableix que el castellà ha de ser llengua vehicular a l'escola. I a l'escola el tractament que hi ha ara del castellà és com si fos una llengua estrangera. El que s'ha de fer ara és establir un model educatiu en què el castellà també sigui llengua vehicular. Això és el que s'ha de complir, perquè ho diu l'Estatut, i així ho portarem al Parlament de Catalunya. (Coincideix plenament amb el criteri d’en López Tena)
Mas vol acordar un pacte fiscal amb el govern que surti el 2012.
Si el que vol és el concert econòmic, que ho digui, perquè això requereix una reforma constitucional i això vol dir un altre model de país. (Coincideix plenament amb el criteri d’en López Tena)
Però vostès donen suport al concert basc i no al català?
Donem suport al que està reconegut a la Constitució perquè ho vam acordar totes les forces polítiques, entre les quals CiU, que va donar suport al concert per al País Basc i no el va demanar per a Catalunya. (Mira que eixerits CiU i en Pujol i en Roca, i també en Solé Tura!)
Està dient que el senyor Mas ja es pot oblidar que Mariano Rajoy li doni el concert?
Això ho ha de parlar amb el senyor Rajoy. Però el que Rajoy plantejarà és una millora del finançament per a tothom, per consens i en el marc de la Constitució espanyola. (Café para todos)
La integració dels immigrants ha de ser per contracte?
Portarem al Parlament el contracte d'integració, de manera que els que no es vulguin integrar no tindran dret a l'arrelament, a la renovació dels papers. (Llàstima que en els anys cinquanta la senyora Camacho no manava perquè en aquest cas ara tindríem tots els immigrants espanyols de l’època integrats i arrelats i en canvi només en tenim integrats una part i la resta estan tancats en el seu integrisme carpetovetònic i el seu monolingüisme, sense entendre ni parlar un borrall de català!)

Conclusió: La senyora Camacho sempre actua com a espanyola i defensa l’estat de dret (?), com la Bozal fins abans d’ahir (avui no ho sé). I tenen tota la raó, només hi ha la legalitat que surt del Congrés de Diputats i del TC. La legalitat de la Constitució creada amb soroll de sabres, la legalitat de la Llei de Partits, etc. El Parlament de la Senyoreta Pepis no té cap poder ja que la “jerarquia” la tenen per aquest ordre el TC, el TS, el TSJC, el Congrés espanyol, el Govern espanyol, i lluny lluny lluny el Parlament de la senyoreta Pepis. Un acudit ho aclareix:



Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada