dimarts, 11 de gener del 2011

11/01/11. Els partits espanyolistes són molt conseqüents amb els seus principis

Benvolguts,

Els partits espanyolistes continuen el Genocidi.

Trobo que aquests partits espanyolistes són molt conseqüents amb els seus principis. Es contradirien ells mateixos si no actuessin així. Serà còmic si no fos tràgic veure com el govern esmerçarà temps i diners que hauria d’utilitzar fent altres  coses per treure’s les mosques colloneres de sobre. És una partida perduda. Els altres són més forts, tenen el poder al darrere, l’As de bastos que els ajuda i a més juguen amb cartes marcades.
Fins quan ho aguantarem?

Redacció de l’Avui: Atac a la Immersió i a la Llei de Consultes

"El PP portarà al Parlament la sentència del TS

Reclamarà el seu compliment amb la presentació d'un projecte de llei

El PP no afluixa en la seva guerra a favor del castellà. La formació que lidera Alícia Sánchez-Camacho vol pressionar el govern perquè compleixi la sentència del Tribunal Suprem que fixa que el castellà també ha de ser llengua vehicular a les escoles i per això presentarà al Parlament una proposició de llei d'educació que recollirà aquest mandat. És la seva alternativa a la norma aprovada la passada legislatura pel PSC, CiU i ERC.
El portaveu del grup a la cambra, Enric Millo, va insistir, davant les manifestacions d'Artur Mas en el sentit que no pensa fer ni un pas enrere en matèria de llengua, que el president de la Generalitat ha de donar exemple de compliment de sentències. En aquest sentit va manifestar que el Suprem “no diu que s'hagi d'anar en contra de la immersió lingüística”, sinó que n'hi hauria prou d'impartir algunes matèries en castellà per complir-la.
D'altra banda, Millo ha deixat clara l'oposició del seu grup a la intenció del govern de reformar al llarg d'aquest any la llei de consultes per convocar-ne sense necessitat de tenir l'autorització de l'Estat."

Agència EFE. Assessorament i denúncia als tribunals:

“C's assessorarà els pares contraris a l'actual model educatiu

Albert Rivera actuarà en favor dels que volen que el català no sigui única llengua vehicular

El partit antinacionalista català amenaça de dur l'executiu als tribunals

Ciutadans (C's) ha anunciat avui que oferirà assessorament legal als pares que desitgin demanar a les escoles o al Departament d'Ensenyament de la Generalitat que la llengua vehicular sigui tant la castellana com la catalana, d'acord amb el que indica una sentència del Tribunal Suprem.
El president de Ciutadans, Albert Rivera, que ha presentat en una roda de premsa la campanya d'assessorament legal als pares que no vulguin que, com a conseqüència del sistema d'immersió lingüística, la llengua vehicular segueixi sent únicament la catalana, ha advertit que el seu partit podria portar el govern de la Generalitat als tribunals a la primavera “si no aplica la sentència del Suprem en planificar el nou curs escolar”.
Amb aquesta iniciativa, ha indicat, “Ciutadans vol ajudar” els que desitgen “un canvi global en el model educatiu de Catalunya”, basat en “la convivència lingüística i que fins i tot Mas i Montilla prefereixen per a l'educació dels seus fills”.
 “Des de Ciutadans, preferim esgotar la via política i que el president compleixi les lleis com en qualsevol Estat de dret”, ha matisat.
Rivera ha lamentat, en qualsevol cas, que Mas “hagi agafat el timó en direcció cap a les roques de l'enfrontament i el conflicte perpetu amb el conjunt d'Espanya”.



Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada