dijous, 6 de gener del 2011

06/01/11. Hi ha imatges que valen més que mil paraules

Benvolguts,

Hi ha imatges que valen més que mil paraules. Però les imatges de vegades necessiten els complements de les paraules per agafar el veritable significat.

Avui en presentem dues:

La primera del Duce Benito Mussolini, extreta del setmanari feixista espanyol del gener del 41 “Legiones y Falanges:


Aquí la imatge no té cap interès especial (a l’època el Duce sortia més que cap altre) però en canvi ve ressaltada pel peu d’imatge: El Duce hablando con el pueblo. És un diàleg com pretén el peu de foto o un monòleg?

La segona és d’avui del Zapatero que beatíficament assisteix a un acte on l’Antoni Brufau de Repsol signa la col·laboració amb la petroliera xinesa Sinopec. Pel que sembla Zapatero que no deu parlar xinès ni anglès fa cara d’enze mentre els magnats del petroli i del gas fan tractes.


Tristament no he trobat a l’hemeroteca una foto que es va publicar en el seu moment d’una conferència a Viena de fa pocs anys on tothom està petant la xerrada i ZP està apartat al fons d’una taula molt llarga, fent veure que estudia uns documents. El peu de foto diu “Zapatero estudiando la documentacion etc. ZP no estava barrejat amb els altres perquè parla menys anglès que l’Ansar quan va declarar parlant del Bush: "She is my friend..."


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada