dimarts, 18 de juny del 2013

18/06/13. Pujol va ser educat en els principis del nazisme i l’Espanya actual és hereva de l’Espanya franquista, que era hereva del Tercer Reich


Benvolguts,

És que no hauríem de perdre el temps a rebatre els arguments d’aquests fatxes que ens acusen de nazis!

Si en Pujol va estar educat en una escola alemanya, (per tant nacionalsocialista) TOTS els espanyols han estat educats en escoles nacionalsindicalistes, que apart de la semblança dels noms també té la semblança en els valors!




Una mostra és un paràgraf de Geografia de la meva Enciclopèdia, editada l’any 1945 i que jo vaig estudiar el 1947: 



El tercer Reich anomenava el seu territori “La Gran Alemanya”.

Primer aclariment. La superfície de la Gran Alemanya”, segons l’Enciclopèdia era de 559.000 km2. Les superfícies actuals de la “Gran Alemanya” són:

Alemanya
357.000
Âustria
84000
Txèquia
79000
Eslovàquia
49000
Suma
569.000

Segon aclariment: Aquí explica clarament que Viena i Praga són ciutats alemanyes!

Ciutats pertanyents a països que havien sigut envaïts i conquerits per la força de les armes alemanyes i integrades al Tercer reich, com Catalunya havia sigut conquerida per les forces borbòniques el 1714 i havia sigut integrada i assimilada a les lleis del Reino de Castilla!

Aquesta Enciclopèdia és una petita mostra de com l’estat  franquista ensinistrava els alumnes de les escoles en els valors del nacionalsocialisme. I tots els espanyols que van estudiar durant la dictadura franquista han sofert aquest ensenyament. I els que han estudiat en el postfranquisme altrament dit Franquisme borbònic, van beure de les mateixes fonts ja que els seus mestres havien estat inoculats de feixisme nacionalcatòlic quan els havia tocat estudiar. I això continua a les Espanyes. Pot ser que a Catalunya sigui més alleugerit però no a l’Espanya profunda que odia Catalunya.

I com que una imatge val més que 1000 paraules us proposo tres imatges franquistes a l’estat pur:

Franco amb Hitler a Hendaya (França ocupada) el 1941.




  L’església com a institució va qualificar la guerra del 1936-1939 d’Espanya contra Catalunya com a Cruzada. Vegem i recordem sempre els capellans barrejats obscenament amb els militars del Glorioso Ejército Español compartint ideals i senyals feixistes. 
I vegem la necessitat de perpetuació del feixisme espanyol encarnat en la continuïtat del règim franquista en el Juanca, Rey de España por la Gracia de Diós!

N’hi ha prou per aclarir qui és el suposat nazi i qui són els reconeguts feixistes?

Queda clar que l’Espanya actual és hereva de l’Espanya franquista, que era hereva del Tercer Reich?

I ara, si voleu, llegiu les bajanades de feixistes espanyols introduïts en les universitats catalanes:

Vintage
17 de juny de 2013 12:10 h


Els ultres espanyolistes han trobat una nova manera de titllar de nazisme el catalanisme polític i a l’expresident Pujol, obsessionats en combatre el dret a decidir tot val encara que sigui ridícul





La teoria és del filòsof  Francisco Caja, president de Convivència Cívica Catalana i talibà contra la llengua i la cultura catalana, que sustenta en la segona part del seu llibre, La raza catalana, que la base del nacionalisme català -el seu nucli doctrinal-, és profundament racista, i cerca les causes, entre altres que va desgranar en la primera part del llibre, a l’escolarització del president Pujol a l’escola alemanya. Caja basa l’argument amb que Jordi Pujol va estudiar al Col·legi Alemany de Barcelona en els temps del Tercer Reich impregnant-se de la ideologia nacionalsocialista d'Adolf Hitler.

Referent del PP i Ciutadans en la croada contra la immersió linguística
La desbarrada serà presentada aquets dimarts a Barcelona pel tertulià de mitjans públics i privats, Joan Carles Girauta i s’espera la presència de destacats membres de Ciutadans i també del PP que el tenen de referent en la seva croada contra la immersió lingüística. Cal recordar que Caja és impulsor dels processos judicials contra la immersió, que veu “incompatible amb la democràcia i discriminatòria", i que considera que "l'escola en català no és una escola, és un correccional lingüístic". Francisco Caja es professor titular d’Estètica a la  Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i ha estat vinculat al PP i més tard a Ciutadans.


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada