dimecres, 19 de juny del 2013

19/06/13. Des d’UDC fan tot el que bonament poden per tal que tota la feina feta fins ara per CDC, ERC, l’Assemblea, Òmnium, etc, per la independència de Catalunya se’n vagi a la merda!

Benvolguts,

Des d’UDC fan tot el que bonament poden per tal que tota la feina feta fins ara per CDC, ERC, l’Assemblea, Òmnium, etc, per la independència de Catalunya
se’n vagi a la merda!

  • En Duran no passa dia sense contradir les decisions del gabinet Mas. Vegi’s La Gaceta d’avui:


·       La coalició UDC-CDC va fer aigües al novembre per l’actuació erràtica d’en Duran. La puta i la Ramoneta!

·       Els capitostos d’UDC no paren de dir que ERC són els seus adversaris (encara no han dit enemics però tot vindrà). Amb esquerra no ens hi trobaran: http://www.eldebat.cat/cat/notices/2013/06/unio_avisa_a_cdc___no_ens_trobaran_en_un_discurs_unic_amb_erc_109758.php

·       La Joana Ortega va pontificar la setmana passada que seria desitjable que hi hagués una participació del 65% en el referèndum. Per què 65%: Doncs per que s’assembli a la participació de la darrera contesa electoral! Kosovo va tenir una participació del 50%, per què demana Ortega un 65%?

·       Per cert hi ha una altra Ortega, colocada a dit a la delegació de la Generalitat a Berlin. Mèrits: Ser llicenciada en dret, ser nebodeta de la Joana Ortega i no parlar alemany. En unes declaracions d’ahir:


Però "no és fàcil que ens entenguin", admet Ortega. El govern alemany demana a la Generalitat que almenys s'asseguri que el procés és "democràtic", i la delegada augura que "la seva reacció serà més o menys favorable" en funció de si la consulta s'acorda amb Madrid, com ha fet Escòcia amb el Regne Unit. "No s'ha donat mai a Europa un cas així, d'un país que tingui una relació tan virulenta amb el seu estat central. L'escenari no me'l vull ni imaginar, seria terrible i espero que no hi haguem d'arribar", alerta Ortega, en declaracions a l'ACN:


Però que ha fet cap gest Espanya per acordar una solució amb Catalunya, com la Gran Bretanya amb Escòcia? Que ens han transferit el dret a fer referèndums que Escòcia no el tenia i en Cameron els el va transmetre immediatament?


D’altra part, aquesta noia (L'escenari no me'l vull ni imaginar) no deu haver sentit parlar d’Eslovènia, Croacia, Montenegro, Kossove enfront de Sèrbia!
 
Ja ho sabíem i ho confirmem:

Tenim l’enemic a dintre!

 Per què no se separen CDC i UDC? A CDC els pujarien immediatament els simpatitzans, votants i militans. I a ERC potser que també, perquè la gent no és tonta i volen veure les coses clares, que fins ara, tristament, no ho són!

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada