diumenge, 2 de febrer del 2014

02/02/14. L'entitat Súmate, a Susana Díaz: "El que no vol sentir: catalans d'Andalusia'. Per això volem ensenyar una altra realitat que no volen escoltar: la dels molts catalans nascuts a altres parts d'Espanya, com Andalusia, que no renunciem a les nostres arrels.però tampoc a decidir el nostre futur. Perquè junts construirem un nou país".


Benvolguts,

Més info sobre Súmate, amb un vídeo de 5 minuts que s’ha de veure. Fa esborronar!

Els socialistes fan coses incomprensibles:

·       Quan el Montilla era presi hi va haver un periodista d’un diari important, Finantial Times o similar que va demanar d’entrevistar-s’hi i en montilla no va voler...

·       Quan l’associació Súmate demana tenir una reunió amb la Susana Díez, aquesta no respon o s’hi nega...

Ho enteneu?
 

"No hi ha estrangers sinó catalans d'origen divers"


L'entitat Súmate, a Susana Díaz: "No hi ha estrangers sinó catalans d'origen divers"

L'associació d'independentistes castellanoparlants es queixa que la presidenta andalusa no els ha volgut rebre i fa un vídeo per explicar la seva catalanitat

ARA Barcelona 02/02/2014 17:32

L'associació Súmate , integrada per catalans castellanoparlants independentistes, ha denunciat a la xarxa que la presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, no els ha volgut rebre durant la seva visita a Catalunya, on aquest diumenge ha participat en un míting del PSC a l'Hospitalet de Llobregat.

L'entitat ha penjat un vídeo a YouTube explicant com senten ells la seva catalanitat, en resposta a les declaracions de Díaz, que s'ha preguntat al míting: "Què els direm als catalans de pares que van venir de fora, que són fills d'estrangers?".

En un tuit dirigit a la presidenta andalusa, Súmate replica: "Hola, Susana Díaz, si haguessis volgut reunir-te amb nosaltres podríem haver-te explicat que no hi ha 'estrangers' sinó catalans d'origen divers".

El vídeo de Súmate es titula 'El que Susana Díaz no vol sentir: catalans d'Andalusia'. I diu el text que acompanya el vídeo a YouTube: "Fa unes setmanes Súmate va sol·licitar reunir-se amb Susana Díaz, aprofitant que venia a Catalunya, però no ho hem aconseguit. Per això volem ensenyar una altra realitat que no volen escoltar: la dels molts catalans nascuts a altres parts d'Espanya, com Andalusia, que no renunciem a les nostres arrels però tampoc a decidir el nostre futur. Perquè junts construirem un nou país".

En les imatges del vídeo es veuen diferents membres de l'entitat. El primer a aparèixer és el seu president: "Em dic Eduardo Reyes. Sóc soci fundador i president de Súmate i sóc de Còrdova. Tinc 63 anys. Els meus pares quan van escollir Catalunya per donar a la seva família una vida més digna ho van fer perquè Catalunya era una terra que donava oportunitat a tothom. Em sento totalment integrat perquè tinc una filla catalana, la meva dona és catalana i tinc dos néts catalans. També tinc família a Còrdova". I conclou Reyes: "He contribuït a construir una Catalunya digna per a tots".

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada