divendres, 10 d’octubre del 2014

10/10/14. *. El TC contra el jutge Santiago Vidal. TOTS SOM SANTIAGO VIDAL!


Benvolguts,

 El 3 d’abril d’enguany vaig publicar un extens estudi sobre els dies previs al 23F, la insubordinació de la policia (els comandaments dels grisos), i els advertiments que la periodista Anne M. Romero de Le Figaro va escriure 5 dies abans del 23F sobre els poders fàctics de la pretesa nova democràcia espanyola.


Es va tancar en fals l'afer 23F, amb la intervenció del Juanca, es va continuar amb els episodis del Café para todos i es va estabilitzar una pseudo-democràcia que fins ara jo l’he anomenada com Règim borbònico-franquista-bananero. El Juanca va passar d’estar pelat com una rata quan el Franco el va declarar rei por mis cojones, que diria l’Arias Cañete, a tenir milers de milions en paradisos fiscals, segons el Forbes i els diaris econòmics americans i britànics com el Finantial Times o el Bloomberg.

D’aquests episodis a mi em va quedar molt clar l’advertiment d’Anne M. Romero sobre la perillositat de les estructures franquistes (exèrcit, policia i judicatura), que varen romandre intactes en la transició. I que s’han reproduït endogàmicament com els conills! Una de les característiques més destacades del règim actual és que es passen per l’engonal la separació de poders de Montesquieu, que s’usa internacionalment com a mesura de la qualitat democràtica dels estats.

·       Cal recordar com exemple que l’Audiencia Nacional fou una posta al dia de l’antic Tribunal de Orden Público (TOP) franquista, de forma que  és el mateix tribunal, amb els mateixos magistrats, que hi accedien voluntàriament per tal de lluitar amb avantatge contra els rojo-separatistas i els judeo-masónicos, amb les mateixes estructures de poder i de comandament, amb els mateixos edificis i amb els mateixos funcionaris, des de secretàries a conserges (que todo cambie para que nada cambie). Només varen haver de canviar el rètol de l’entrada!

·       També varen canviar els uniformes dels policies, però com que la rata por mucho que se vista de seda rata se queda, tot ha quedat també igual.

Durant anys varem donar importància i varem recelar dels estaments armats però no varem observar prou els polítics, els banquers, els compañeros de pupitre i la judicatura, i sobretot no varem adonar-nos del que l’Anne M. Romero ens advertia sobre la perillositat de la judicatura franquista!

En els darrers anys, hem vist actuar el TS el TC i el TSJCC en els afers contra Catalunya sistemàticament endegats pels successius Gobiernos espanyols del PPSOE.

El penúltim episodi (sempre que et fan alguna putada has de pensar que en vindran més) és el de la inculpació que ha fet el TC del jutge Santiago Vidal per haver treballat, fora d’hores, en un estudi sobre la possible futura República de Catalunya. Crec que ja n’hi ha prou!
Hem de cridar que Tots som Santiago Vidal!

D’acord amb aquestes premisses crec que he de modificar com anomeno el règim actual i crec que l’he d’anomenar:

Dictadura borbònico-franquista-bananera.

Aprofito per copiar l’acudit gràfic d’avui de l’incommensurable Ferreres sobre les teories de Montesquieu aplicades a Espanya!



Joan A. Forès
 
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada