dijous, 9 d’octubre del 2014

09/10/14. Javier Tebas Medrano. "Ni Barça ni Espanyol jugarien la Lliga si Catalunya s'independitzés". Fue delegado provincial en Huesca de las juventudes del partido político Fuerza Nueva"


Benvolguts,

Ahir va sortir per televisió aquest individu amb aspecte de mafiós, de Padrino, explicant que el Barça i l’Espanyol quedarien fora de la Lliga si Catalunya s’independitza...

Javier Tebas: "Ni Barça ni Espanyol jugarien la Lliga si Catalunya s'independitzés"

El president de la Lliga de Futbol Professional ho ha argumentat escudant-se en la llei de l'esport: "Només hi ha un estat no espanyol que pot jugar a la LFP i és Andorra"

ARA Barcelona 07/10/2014 07:12
http://www.ara.cat/esports/barca/Javier-Tebas-Barca-Espanyol-Catalunya_0_1225677509.HTML

1 / 1Javier Tebas ha insistit en la seva tesi que si el Catalunya s'independitza, cap dels seus equips podrà jugar a la Lliga espanyola. El president de la LFP (Lliga de Futbol Professional) ho ha comentat en una entrevista al programa 'Al primer toque' d'Onda Cero.

"Barcelona i Espanyol no jugarien a la Lliga Espanyola si s'independitza Catalunya. I no ho faria pels següents motius: la llei de l'esport recull en una disposició addicional que només hi ha un estat no espanyol que pot jugar la Lliga o competicions oficials espanyoles, i és Andorra. Si Catalunya s'independitza, aquesta llei de l'esport s'hauria de modificar per tal que els equips de l'estat independent català poguessin jugar. Aquesta modificació s'hauria de fer al Congrés i caldria veure si el sector afectat [Catalunya] hi està d'acord o no".

Després he llegit que algú del mon de l’esport explicava que era impossible que la Lliga o la Copa española funcionés sense el Barça!

He volgut saber d’on havia sortit aquest indesitjable i he buscat a la Viquipèdia:

Javier Tebas Medrano

De Wikipedia, la enciclopedia libre

Javier Tebas Medrano (San José, 31 de julio de 1962) es un abogado español nacido en Costa Rica, pero con raíces en Huesca. Es considerado uno de los dirigentes más influyentes del fútbol español.[1] [2] Actualmente ejerce el cargo de presidente de la Liga de Fútbol Profesional.

Licenciado en Derecho por la Universidad de Zaragoza.

Fue delegado provincial en Huesca de las juventudes del partido político Fuerza Nueva.
 
Desde 1987 es socio director de un despacho de asesoría legal y financiera. Su conexión con el fútbol comienza cuando es elegido presidente de la Sociedad Deportiva Huesca en 1993, cargo que abandonó en 1998. Su gestión destacó por el ascenso a Segunda División B y la profesionalización de las estructuras del club.

És un dels OTNIs (Objectes Terroristes No Identificats) que tot sovint ens envien des de Madrid...

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada