dilluns, 20 d’octubre del 2014

19/10/14. Xavier Lladó. 'La Razón', neguitosa amb la candidatura unitària. El fet diferencial és España a la política europea!

Benvolguts,

Ells no s’adonen que el 'vertader fet diferencial' dins de la política europea’, és l’existència, avui, en el seu sí d’un país feixista, el règim del qual s’ha perpetuat durant 80 anys, nascut en els temps que Hitler i Mussolini triomfaven en els seus països i que varen ajudar als feixistes espanyols a iniciar la Cruzada...

El fet diferencial és España a la política europea!

Una mostra d’aquestes explicacions és l’existència de diaris feixistes, dirigits per feixistes, com el que comentem!

19/10/2014

Consulta

'La Razón', neguitosa amb la candidatura unitària


El diari de Francisco Marhuenda dedica tot un editorial a carregar contra la llista conjunta de les plebiscitàries

Xavier Lladó

El diari 'La Razón' està neguitós amb la candidatura unitària. El diari de Francisco Marhuenda dedica tot un editorial a carregar contra la llista conjunta de les plebiscitàries. Opina que "una 'candidatura de país' que inclogui membres de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural és 'una degradació de la salut democràtica' perquè nega la tasca d'oposició, el contrast entre programes sobre assumptes de política econòmica i social, i situa Catalunya com a vertadera anomalia amb un Govern dedicat exclusivament a separar-se de la resta d'Espanya".

Assegura que
"Mas vol una llista unitària amb ERC per ocultar el seu possible fracàs i, de retruc, bloquejar el camí al seu president, Oriol Junqueras, que podria ser, segons els sondejos, el proper inquilí de la Plaça Sant Jaume".

Lamenta que "després de dos anys dedicats exclusivament a posar en marxa el procés sobiranista", l'escenari que proposa Mas amb unes eleccions plebiscitàries és "un altre pas de rosca per uniformitzar la política catalana, amb un model de 'partit moviment' que els dirigents de Convergència defineixen com a "candidatura de país", que afegeix més condiments nacionalistes a un ambient políticament monocord, mancat d'esperit crític i d'una confusió total".

La Razón considera que "Mas ha emprès un viatge enlloc" i assegura que "si es tornessin a avançar les eleccions al Parlament seria la segona convocatòria consecutiva en la qual es crida l'electorat a votar a meitat de legislatura", i en tots dos casos pel mateix motiu: el procés sobiranista. El diari hi posa ironia: "seria un vertader 'fet diferencial' dins de la política europea".

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada