diumenge, 19 de juny del 2016

18/06/2016. Feixisme. Aficionats de 'la Roja' cremen una estelada i criden "Artur Mas, cámara de gas". Ahir parlàvem de l’odi dels espanyols contra Catalunya, contra els catalans, contra el català, contra Artur Mas(?), contra l’estelada! Una colla de galifardeus espanyols de la roja en el seu estat natural de borratxera, roben una estelada, se la passen per l’engonal i la cremen mentre canten cançons patriòtiques...

Benvolguts,

Ahir parlàvem de l’odi dels espanyols contra Catalunya, contra els catalans, contra el català, contra Artur Mas(?), contra Puigdemont? Contra l’estelada!

Una colla de galifardeus espanyols de la roja en el seu estat natural de borratxera, pas previ al coma etílic, intenten repetidament cremar una estelada que prèviament s’han passat per l’engonal repetidament. Després de molts intents infructuosos i estimulant-se amb càntics patriòtics espanyols, la mig cremen...

EL PROCÉS
El Nacional
Barcelona. Dissabte, 18 de juny de 2016

Un grup d'aficionats de 'la Roja' van robar aquest divendres una estelada d'una finestra per cremar-la després. Tot i la poca traça i els diversos intents que ha de fer el grup de seguidors de la selecció espanyola, l'estelada acaba prenent. Mentre la roben i la intenten cremar, fan diferents càntics, entre ells: "Artur Mas, cámara de gas".

Segons la geolocalització, el fet s'hauria produït a Tolosa de Llenguadoc.
El vídeo es pot veure al grup de Facebook "No estáis solos, España entera está en contra del separatismo" i a hores d'ara l'han vist 74.000 vegades, té més de mil "m'agrada" 162 comentaris. 
El Nacional

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada