dijous, 10 d’agost del 2017

08/08/2017. Infraestructures. Aeroport del Prat. Nerea Rodríguez. Vídeo. Òmnium deixa en evidència Mariano Rajoy pel caos a l'Aeroport del Prat. Sota el títol "El caos del Prat, un problema puntual (by Mariano Rajoy)", el vídeo d'Òmnium recorda que "Espanya és l'únic Estat que gestiona tots els aeroports de manera 100% centralitzada" i que "casualment, de 27 aeroports on opera Eulen només hi ha vaga a Barcelona". "L'Estat és qui té les competències exclusives de ports i aeroports". Finalment, el vídeo conclou: "Dels creadors de Les hemos destrozado el sistema sanitario aquest estiu arriba Les hemos destrozado el sistema aeroportuario".

Benvolguts,

Ens divertirem fins el dia 1-O!

Llegiu l’article i com a tema a part, què me’n dieu d’aquest vídeo:

Òmnium deixa en evidència Mariano Rajoy pel caos a l'Aeroport del Prat
L'entitat sobiranista publica un vídeo sota el títol "El caos del Prat, un problema puntual (by Mariano Rajoy)"

 per Nerea Rodríguez 08/08/2017
Òmnium Cultural ha deixat en evidència el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, per les cues a l'Aeroport del Prat com a conseqüència de la vaga dels treballadors de l'empresa de seguretat Eulen. L'entitat sobiranista ha fet públic un vídeo amb part de les declaracions que va fer aquest dimarts Rajoy parlant sobre el caos a l'aeroport de Barcelona. En roda de premsa des del Palau de Marivent després de reunir-se amb Felip VI, Rajoy va titllar de "judici bastant fals" dir que el govern espanyol està discriminant l'aeroport del Prat i va afegir: "Jo no vull exigir a la Generalitat, perquè crec que no té sentit, que exerceixi les seves competències, perquè les té". 


Sota el títol "El caos del Prat, un problema puntual (by Mariano Rajoy)", el vídeo d'Òmnium recorda que "Espanya és l'únic Estat que gestiona tots els aeroports de manera 100% centralitzada" i que "casualment, de 27 aeroports on opera Eulen només hi ha vaga a Barcelona". A més, l'entitat sobiranista denuncia que és fals que la Generalitat tingui competències sobre l'aeroport de Barcelona, perquè "l'Estat és qui té les competències exclusives de ports i aeroports". Finalment, el vídeo conclou: "Dels creadors de Les hemos destrozado el sistema sanitario aquest estiu arriba Les hemos destrozado el sistema aeroportuario". 
 Nerea Rodríguez


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada