dimarts, 22 d’agost del 2017

21/08/2017. ACN. L'alcalde de Ripoll posa en qüestió els serveis d'intel·ligència espanyols. Com és possible que aquesta informació que estava en poder dels serveis d'intel·ligència de l'Estat no fos comunicada?, es pregunta Munell, que ha coincidit amb el president de la comunitat musulmana, Ali Yassine, que assegurava que si se'ls hagués informat, no l'haurien contractat. L'alcalde ha posat en qüestió el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) per no haver compartit aquesta informació, i creu que es tracta d'una errada "molt greu", perquè, tal i com va anunciar el president de la comunitat musulmana de Ripoll, Ali Yassine, no hauria exercit si s'hagués sabut.

Benvolguts,

Hauríem de ser valents i denunciar totes les irregularitats de l’Estat que ens afecten o ens puguin afectar!

L’Estat amb el seu aparell de Crim Organitzat (CNI), podria haver expressament no avisat ni la Generalitat ni l’Ajuntament de Ripoll ni la Comunitat musulmana, esperant que succeís algun esdeveniment que els afavorís en la seva lluita tramposa amb la Generalitat, tal com va succeir. Tanmateix, podríem dir que la trampa els va petar als morros perquè l’esdeveniment fou prou important i afectant els ciutadans de desenes d’Estats europeus, com per què se’ls hagi de denunciar col·lectivament. Recordem que llarg és el braç de la casta funcionarial espanyola, que sigui per desídia, sigui per ganes de fer mal no va fer aquest avís...

A qui li pertoca fer aquesta denúncia internacional? Conselleria d'Exteriors?, ANC?

Per cert que si repassem la genealogia dels germans Méndez de Vigo, de nissaga franquista i falangista veurem unes certes coincidències:
http://www.elespanol.com/reportajes/perfiles/20161118/171733424_0.html
  • Iñigo, ministre d'educació, cultura i esports, i de la seva germana secretària general de l'esmentat CNI, podem trobar-hi unes quantes perles d’interès:
  • ·         Nissaga franquista i falangista, amb la mare directiva falangista de l'Auxilio Socialentroncats amb el ministre de Defensa Morenés, posat a dit en aquest càrrec pel Juanca, ex directiu d’una fàbrica d’armes, Instalaza, que fabricava les bombes de raïm que al final varen ser prohibides internacionalment, però en queden els rastres veient com en els països que han estat en guerra, molt sovint es veuen joves sense extremitats:
  •  ·         Amb un germà coronel de caballería (el pare també era un militar franquista)·   Amb una germana secretària general del CNI (Sindicat del crim)

  • ·         Amb un cunyat neonazi, condemnat a 14 anys de presó per intent d’atemptar contra familiars de presos d’ETA


Fixeu-vos en quina mena de Casta funcionarial franquista estem immersos des de sempre!!!

Vegem ara l’article de l’ACN:


L'alcalde de Ripoll posa en qüestió els serveis d'intel·ligència espanyols
Jordi Munell considera "molt greu" que l'Estat no avisés que l'imam de la ciutat tenia antecedents penals.

per ACN 21/08/2017

El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell | ACN


L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, considera "molt greu" que l'estat espanyol no avisés ni al consistori ni a la comunitat musulmana de la ciutat, que l'imam de la mesquita tenia antecedents penals. Abdelbaky Es Satty va estar treballant durant dos anys al municipi – en dues mesquites diferents – sense que ningú de la comunitat ni del consistori sabés res dels quatre anys que va estar empresonat a Castelló per un delicte de tràfic de drogues. Com és possible que aquesta informació que estava en poder dels serveis d'intel·ligència de l'Estat no fos comunicada?, es pregunta Munell, que ha coincidit amb el president de la comunitat musulmana, Ali Yassine, que assegurava que si se'ls hagués informat, no l'haurien contractat. 

L'Ajuntament de Ripoll ha carregat contra l'Estat, tal i com va fer la comunitat musulmana aquest diumenge, després que no informés del passat delictiu d'Abdelbaky Es Satty, l'imam que ha resultat mort a Alcanar, i membre de la cèl·lula gihadista de Ripoll. Munell no entén perquè els serveis d'intel·ligència espanyols no van informar, o bé a la comunitat, o bé al consistori.

L'alcalde ha posat en qüestió el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) per no haver compartit aquesta informació, i creu que es tracta d'una errada "molt greu", perquè, tal i com va anunciar el president de la comunitat musulmana de Ripoll, Ali Yassine, no hauria exercit si s'hagués sabut.

De fet, Yassine ha explicat que no descarten demanar antecedents penals a propers clergues que vinguin a la mesquita, per evitar problemes com aquest.

L'imam de Ripoll va ser detingut el 2010 a Ceuta quan portava 12 quilos d'haixix i va passar quatre anys entre reixes. Va entrar a la mesquita del Carrer Sant Bartomeu de Ripoll el març de 2016 on va exercir fins a finals de juny d'aquest any. Es Satty va comunicar als responsables del centre que volia marxar tres mesos del centre i va ser aleshores quan la comunitat el va convidar a marxar perquè no podien estar sense imam.

Aquest dilluns els Mossos han confirmat que Es Satty va morir dimecres a la nit en una explosió al xalet d'Alcanar.

ACN

Joan A. Forès
Reflexions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada