diumenge, 25 de gener del 2015

25/01/15. Xavier Lladó. Carme Forcadell: "Això és can pixa". Una reunió divendres passat per pactar el 'full de ruta' va concloure sense entesa entre partits i entitats sobiranistes...

Benvolguts,
Si féssim una enquesta, hi hauria una abassegadora unanimitat amb la Carme Forcadell!
23/01/2015
Plebiscitàries
Carme Forcadell: "Això és can pixa"
Una reunió divendres passat per pactar el 'full de ruta' va concloure sense entesa entre partits i entitats sobiranistes
Xavier Lladó
La president de l'ANC, Carme Forcadell, va reaccionar amb expressió airada en concloure una trobada que divendres passat van mantenir partits i entitats sobiranistes per intentar definir el full de ruta del procés sobiranista. "Això és can pixa", va exclamar enfadada, segons informa avui La Vanguardia. La trobada va acabar amb un debat encès.

Segons el diari, els representants de la CUP van queixar-se que se'ls pren pel "pito del sereno", que no se'ls dóna prou importància, També van acusar CDC i ERC de filtrar documents de treball a la premsa, al seu entendre per aparentar que s'ha progressat. CDC ho va negar i van fer responsable de la filtració algú interessat en rebentar les converses i el procés, i, a la vegada, els republicans van carregar contra CDC pel mateix motiu.  

Després de la polèmica trobada s'han suspès temporalment les trobades i s'ha fixat un temps de reflexió fins menys o menys la segona setmana de febrer amb la voluntat que tothom s'afegeixi al treball. Per ara hi ha discrepàncies al voltant sobre el que inclou o no la darrera versió aprovada d'aquest document, del 17 de gener.

En el ple del Parlament de dimecres, tant ICV com la CUP van posar de manifest que no segueixen en les negociacions sobre el full de ruta. En canvi s'ha mantingut sintonia parlamentària entre CiU i ERC, que també negocien els pressupostos.
Xavier Lladó

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada