diumenge, 4 de març del 2018

03/03/2018. El nou president de la Fundació Franco és un ex ajudant de Joan Carles I. Si ens trobem un escrit que diu el següent:"L'actual sistema democràtic no té altra legalitat i legitimitat que la procedent del Règim de Franco i van ser els canvis socials i econòmics ocorreguts llavors els que han possibilitat el sistema polític present", ens hem d’imaginar que qui ho ha escrit és un independentista furibund o un Pablo Iglesias qualsevol. Però la ficció sempre és superada per la realitat i qui ho ha escrit és un general de divisió (el màxim càrrec abans de Generalísimo) d’Espanya, que d’ara endavant serà el President de la Fundació Francisco Franco.


Benvolguts,

Si ens trobem un escrit que diu el següent:

"L'actual sistema democràtic no té altra legalitat i legitimitat que la procedent del Règim de Franco i van ser els canvis socials i econòmics ocorreguts llavors els que han possibilitat el sistema polític present"

ens hem d’imaginar que qui ho ha escrit és un independentista furibund o un Pablo Iglesias qualsevol. Però la ficció sempre és superada per la realitat i qui ho ha escrit és un general de divisió (el màxim càrrec abans de Generalísimo) d’Espanya, que d’ara endavant serà el President de la Fundació Francisco Franco.

I a més d’aquest hi ha altres perles en l’article.

Uns tasts:

·         Juan Chicharro Ortega també és conegut per justificar públicament la intervenció de l'Exèrcit per evitar la independència de Catalunya el 2013.
·         Assumeixo el repte present amb la mirada en l'immediat futur però des del respecte al nostre passat i al que va significar l'obra d'un home com Francisco Franco, un home avui atacat amb acarnissament pels mateixos enemics als quals va derrotar en la guerra, i en la pau, i oblidat per una societat relativista que tant li deu
·         El règim franquista "va treure a Espanya de la misèria", convertint-la en "la vuitena potència industrial del món".
·         "El meu esforç principal al capdavant d'aquesta Fundació no podrà ser altre que la defensa de la veritat històrica i per descomptat, també, la propagació de les idees que van possibilitar al poble espanyol aconseguir un estat de benestar no ben comprès avui"
·         Critica a més que "avui sorgeixen normes lliberticides que pretenen esborrar la nostra història recent i tot esforç serà poc per contrarestar les ignomínies que estem patint i les que vindran".
·         Els vuit eurodiputats estan de visita a Espanya convidats per Unidos Podemos en el marc de la taula de treball per la Memòria Històrica, molts han coincidit en que es tracta d'"un insult a les víctimes del franquisme" i han criticat la impunitat que existeix a l'Estat al voltant de la dictadura franquista. 
I cap fiscal l’acusarà de res...

Seria interessant conèixer les altres Fundacions de característiques semblants a aquesta, d'altres paisos que han tingut Gobiernos nazis i feixistes. Suposem que hi són:
  • Fundació Adolf Hitler
  • Fundació Mariscal Petain
  • Fundació Benito Mussolini
  • Fundació Hiro Hito
  • Fundació Antonio de Oliveira Salazar
  • Fundació Dollfuss

Seria interessant veure com són les reunions conjuntes d'aquestes fundacions preparant una nova Europa o preparant una nova guerra contra Rússia...

No sabem tampoc si el Juanca i descendència formen part de la Fundació...

Vegem l'article:


3 DE MARÇ DE 2018 19:00 H


Al llarg de la seva carrera, Juan Chicharro Ortega ha estat ascendit pels governs del PP i el PSOE

Redacció| El general de divisió Juan Chicharro Ortega és el nou president executiu de la Fundació Nacional Francisco Franco (FNFF). Segons consta al seu currículum oficial, com a tinent coronel va ser "ajudant de Camp de Sa Majestat el Rei", quan Joan Carles I era al capdavant de la Casa Reial i també va ser comandant i fundador de la Companyia Mar Oceà de la Guàrdia Reial. El 2003, el govern de José María Aznar el va nomenar Segon Cap de la Comandància General de la Infanteria de Marina i dos anys després, l'ex ministre de Defensa José Bono li va lliurar la Gran Creu de la Real i Militar Ordre de Sant Hermenegild.
Juan Chicharro Ortega també és conegut per justificar públicament la intervenció de l'Exèrcit per evitar la independència de Catalunya el 2013.


Joan Carles I, en una imatge d'arxiu
En un comunicat difós per la Fundació, Chicharro explica que substituirà en el càrrec a Gonzalo Fernández Mora Varela i que ha donat el pas després de trobar-se en la reserva des de 2010. "Assumeixo el repte present amb la mirada en l'immediat futur però des del respecte al nostre passat i al que va significar l'obra d'un home com Francisco Franco, un home avui atacat amb acarnissament pels mateixos enemics als quals va derrotar en la guerra, i en la pau, i oblidat per una societat relativista que tant li deu ", escriu.

Assegura sense cap mena de vergonya que el règim franquista "va treure a Espanya de la misèria", convertint-la en "la vuitena potència industrial del món". "El meu esforç principal al capdavant d'aquesta Fundació no podrà ser altre que la defensa de la veritat històrica i per descomptat, també, la propagació de les idees que van possibilitar al poble espanyol aconseguir un estat de benestar no ben comprès avui", diu. 

Critica a més que "avui sorgeixen normes lliberticides que pretenen esborrar la nostra història recent i tot esforç serà poc per contrarestar les ignomínies que estem patint i les que vindran".
"L'actual sistema democràtic no té altra legalitat i legitimitat que la procedent del Règim de Franco i van ser els canvis socials i econòmics ocorreguts llavors els que han possibilitat el sistema polític present", afirma.

Aquesta notícia arriba la mateixa setmana en que vuit eurodiputats estan de visita a Espanya convidats per Unidos Podemos en el marc de la taula de treball per la Memòria Històrica. Després de visitar el Valle de los Caídos, on està enterrat Franco, molts han coincidit en que es tracta d'"un insult a les víctimes del franquisme" i han criticat la impunitat que existeix a l'Estat al voltant de la dictadura franquista.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada