divendres, 16 de març del 2018

15/03/2018. Directe.cat. El jutge amenaça amb el delicte de sedició si es convoca una manifestació a les portes d'Òmnium. El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha explicat que la instrucció del jutge per fer el registre a la seu de l'entitat aquest dijous al matí indica explícitament que vigilin i que no cometin "un nou 20 de setembre perquè es podria incórrer en un delicte de sedició i rebel·lió" si es convoca una manifestació a les portes d'Òmnium. Preguntat per si tenen fonament els escorcolls per l'1-O, el vicepresident d'Òmnium ha assegurat que van fer "una campanya per fomentar la participació" pel referèndum i ha subratllat que "ningú" els va dir que no la podien fer. "En cap cas vam fer res que correspongués a altres institucions", ha remarcat. "Nosaltres no som Govern ni ho hem pretès mai", ha reblat.

Benvolguts,

No siguem ocellets! El sistema Lawfare (guerra judicial) comporta la impunitat de les forces del “terrorisme institucional” per qualsevol acte que facin. En aquest moment hi ha 3 tribunals, Tribunal Suprem (Llarena i d’altres), Audiència Nacional (TOP) i jutjat 13 de Barcelona. Segons expliquen els diaris aquest sistema no és vàlid i s’haurà de canviar, però mentrestant van fent mal, sabent que el fan! I s’ha de canviar perquè si emeten sengles resolucions judicials resulta que poden ser diferents i per tant els acusats estan en indefensió (com si no ho estiguessin en altres circumstàncies!). Si les resolucions fossin iguals encara seria pitjor, segons diuen els experts.

No siguem ocellets! Aquí el jutjat important és el 13 de Barcelona, perquè des de fa gairebé un any (i potser abans), d’amagat, fa i desfà barroerament i impunement. El jutjat 13 està actuant fent punxades a telèfons particulars, sense permís, així com la Guàrdia Civil pot entrar a Òmnium o al Palau de  la Generalitat sense necessitat d’ordre judicial (!), (primer cop des del 6 d’octubre del 34, excepte durant la guerra d’Espanya contra Catalunya i la Dictadura franquista 1936-1978. Segons es demostra amb les Clavegueres de l’Estat, el mètode s’ha continuat fent en el període Borbofranquista des de la Transacció que no transició del 1975-2018. I continua!

No siguem ocellets! El mètode que fan servir, fent veure que busquen informació de l’1-O, l’usen per robar tota la informació de la Generalitat, del Parlament de Catalunya, dels proveïdors de la Generalitat, i de tothom que en algun moment hagi col·laborat amb la Generalitat, de forma que quan arribem a nomenar un nou President de la Generalitat, serem més titelles que en el temps d’Autonomia era la Comunitat Autònoma de Catalunya (altrament dita de fireta o de la Senyoreta Pepis).

I amb aquesta metodologia perfectament explicada en el Lawfare, esmentat més amunt, volen aconseguir fer por, acollonir, a tothom, als jutges, als Mossos, als advocats dels presos, als Presidents de la Generalitat, i a tutti quanti!

No siguem ocellets! El mètode (sota el 155) és molt eficaç. I els carallots dels nostres polítics van discutint si són "galgos o podencos"...

Ara, vegem el que explica el Directe.cat:

15 DE MARÇ DE 2018 12:30 H

Ho explica Marcel Mauri, que qualifica l'operatiu d'"atac vergonyós"

Redacció | El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha explicat que la instrucció del jutge per fer el registre a la seu de l'entitat aquest dijous al matí indica explícitament que vigilin i que no cometin "un nou 20 de setembre perquè es podria incórrer en un delicte de sedició i rebel·lió" si es convoca una manifestació a les portes d'Òmnium.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra custodien la porta de la seu d'Òmnium Cultural, on la Guàrdia Civil hi duu a terme escorcolls
© Elisenda Rosanas






Mauri ha considerat, en una entrevista a RAC1, que l'operatiu és un "atac vergonyós". "Sembla que busquen la relació amb la malversació de fons públic", ha detallat tot assegurant que "n'hi hauria prou" amb mirar la pàgina web d'Òmnium perquè allà hi ha "els comptes tranquil·lament publicats" i s'hi pot comprovar que "fa anys que no cobrem ni un euro de la Generalitat".

Registre a la seu de l'entitat

El vicepresident d'Òmnium ha dit que "estan fent un registre general a tota la seu i sembla que es volen endur documentació econòmica", amb tot, ha insistit que "no trobaran cap vincle de pagaments amb el Govern". Els agents, a més, han bloquejat el correu electrònic dels treballadors i els han canviat les contrasenyes, segons fonts d'Òmnium Cultural.
 
Marcel Mauri ha afirmat que "no hi ha ningú de la junta d'Òmnium dins de la seu" i ha especificat que "els que hi ha són treballadors de l'entitat i que alguns han estat retinguts una estona". En declaracions a RAC1, ha detallat que no els consta que "escorcollin domicilis particulars de gent d'Òmnium".

Preguntat per si tenen fonament els escorcolls per l'1-O, el vicepresident d'Òmnium ha assegurat que van fer "una campanya per fomentar la participació" pel referèndum i ha subratllat que "ningú" els va dir que no la podien fer. "En cap cas vam fer res que correspongués a altres institucions", ha remarcat. "Nosaltres no som Govern ni ho hem pretès mai", ha reblat.

La CUP crida a concentrar-se a Plaça Sant Jaume

La CUP crida els ciutadans a concentrar-se a la plaça de Sant Jaume per protestar contra els escorcolls que la Guàrdia Civil està duent a terme aquest dijous en el marc de la investigació d'un presumpte desviament de fons públics per al finançament de l'1-O.

A través d'un missatge a Twitter, els cupaires demana als ciutadans que s'apleguin "ara mateix" a la Plaça Sant Jaume. "Que ens deixin en pau! Juntes aturem la repressió!", s'exclamen els cupaires en una piulada a Twitter.



Detencions arbitràries, escorcolls, injustíficats, abusos de poder, vulneració de drets humans, preses polítiques, agressions feixistes. No ens silenciareu, contestarem amb acció política, amb fermesa i determinació, sortim al carrer!

Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada