divendres, 23 de març del 2018

21/03/2018. Salvador Cot. Contra l'assetjament, acció. "Jordi Turull és un candidat en la línia de la legitimitat republicana i pot ser investit pel Parlament sense que això impliqui més conseqüències penals contra ningú". D'alguna manera es tracta de la mateixa estratègia que es va aplicar al País Basc, amb l'eliminació del lehendakari Ibarretxe i el que significava a través de la pressió política contra el PNB i l'assetjament policial i judicial contra l'esquerra abertzale.


Benvolguts,

En Salvador Cot compara la nostra situació contra l’Estat amb la que hi havia a Euskadi en el seu moment. Hi ha una frase que ho explica:

D'alguna manera es tracta de la mateixa estratègia que es va aplicar al País Basc, amb l'eliminació del lehendakari Ibarretxe i el que significava a través de la pressió política contra el PNB i l'assetjament policial i judicial contra l'esquerra abertzale.

Vegem l’article:


Contra l'assetjament, acció

"Jordi Turull és un candidat en la línia de la legitimitat republicana i pot ser investit pel Parlament sense que això impliqui més conseqüències penals contra ningú"
 
per Salvador Cot 21/03/2018

L'Estat assetja el resultat de les eleccions del 21 de desembre i ho fa substituïnt les porres del Piolin per jutges i fiscals. 

És una acció de desgast que té com a objectius immediats la fatiga de les bases socials de l'independentisme i l'eliminació dels lideratges polítics actuals, amb l'esperança de facilitar, algun dia, un tomb institucional. D'alguna manera es tracta de la mateixa estratègia que es va aplicar al País Basc, amb l'eliminació del lehendakari Ibarretxe i el que significava a través de la pressió política contra el PNB i l'assetjament policial i judicial contra l'esquerra abertzale.

En aquest sentit, calen respostes ràpides i unitàries. Jordi Turull és un candidat en la línia de la legitimitat republicana i pot ser investit pel Parlament sense que això impliqui més conseqüències penals contra ningú. A més, la seva investidura equival a un gest rotund d'afirmació de la legalitat catalana sobre l'arbitrarietat judicial de Madrid.

La normativa del Parlament no accepta les inhabilitacions preventives, com no ho contempla cap legislació mínimanent respectuosa amb la discrepància política. Hi ha pressa per aplicar la raó.

Salvador Cot

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada