dissabte, 26 de maig del 2018

25/05/2018. Gerard Sesé. Fachín creu que Pedro Sánchez hauria d'anar a negociar la moció de censura a Berlín i Estremera. La sentència del cas Gürtel que titlla el PP com una "organització criminal" ha destapat l'olla dels grills a la política espanyola i els partits de l'oposició es plantegen iniciar una moció de censura contra el govern de Mariano Rajoy. La posició que han de prendre els partits catalans a Madrid no està exempta de polèmica, ja que Pedro Sánchez ha avalat el 155 i ha insultat greument Quim Torra, president de la Generalitat. Si Sánchez vol el suport dels republicans, haurà de viatjar a Berlín per negociar amb Carles Puigdemont i a la presó d'Estremera per a negociar amb Oriol Junqueras vicepresident cessat pel 155. Una vegada més, l'ex de Podemos i ara sense partit, torna a donar una lliçó de coherència i sentit comú.


25 DE MAIG DE 2018


No veu diferències entre el socialista i Mariano Rajoy


La sentència del cas Gürtel que titlla el PP com una "organització criminal" ha destapat l'olla dels grills a la política espanyola i els partits de l'oposició es plantegen iniciar una moció de censura contra el govern de Mariano Rajoy.

La posició que han de prendre els partits catalans a Madrid no està exempta de polèmica, ja que Pedro Sánchez ha avalat el 155 i ha insultat greument Quim Torra, president de la Generalitat.

© Roger Segura

Si bé és cert que la moció de censura podria tirar endavant amb els vots de Ciudadanos, PSOE i Podemos, en el cas que Albert Rivera segueixi donant suport a Mariano Rajoy malgrat la sentència del cas Gürtel, els socialistes necessitarien, sí o sí, tota la resta de forces polítiques al Congreso, que inclou Esquerra i el PDeCAT.

Albano Dante Fachín s'ha pronunciat sobre què hauria de fer l'independentisme, ja que segons ha repiulat a Twitter, deixa entendre que Pedro Sánchez i Mariano Rajoy tractaran Catalunya de la mateixa manera.

Per tant, ha proposat que el líder dels socialistes, si vol el suport dels republicans, haurà de viatjar a Berlín per negociar amb Carles Puigdemont i a la presó d'Estremera per a negociar amb Oriol Junqueras vicepresident cessat pel 155.

Una vegada més, l'ex de Podemos i ara sense partit, torna a donar una lliçó de coherència i sentit comú.

Gerard Sesé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada