dissabte, 28 de juliol del 2018

19/07/2018. Iu Forn. Llarena és un mal espanyol. Però, però, però... això què és? Què és aquesta traïdoria majúscula als valors més sagrats? Què és aquesta renúncia a defensar l'essència pàtria que a través dels segles ens ha dut fins aquí? On és el respecte a 5 mil anys d'història (o més)? On és el patriotisme constitucional quan més se'l necessita? Quina vergonya! Quina infàmia! Quin oprobi! Quina ignomínia! Quin deshonor! Sobretot això, quin deshonor! Com és possible que algú que ha demostrat repetidament que es vesteix pels peus, com els homes de bé, ara afluixi davant del deliri d'un tribunal format per gentussa que segur que va a treballar vestida amb pantalons curts i tirants, com si fossin la decoració de la paret d'un frankfurt tronat? Com és possible que quatre depredadors de salsitxes sense cap compromís amb la justícia divina, que és la nostra, demostrin una terrible manca de compromís amb la vertadera veritat, que és la nostra, i ningú els pari els peus i els situï on es mereixen?


Benvolguts,

L’Iu Forn fa una exhibició de la seva impostada dialèctica franquista.
I de passada el ninotaire FER dibuixa una mostra  d’aquesta dialèctica, ajudant-se d’una balança de la deessa Justícia!

Vegem l'article i l'acudit:







Llarena és un mal espanyol

Iu Forn

Barcelona. Dijous, 19 de juliol de 2018

Però, però, però... això què és? Què és aquesta traïdoria majúscula als valors més sagrats? Què és aquesta renúncia a defensar l'essència pàtria que a través dels segles ens ha dut fins aquí? On és el respecte a 5 mil anys d'història (o més)? On és el patriotisme constitucional quan més se'l necessita?

Quina vergonya! Quina infàmia! Quin oprobi! Quina ignomínia! Quin deshonor! Sobretot això, quin deshonor!

Com és possible que algú que ha demostrat repetidament que es vesteix pels peus, com els homes de bé, ara afluixi davant del deliri d'un tribunal format per gentussa que segur que va a treballar vestida amb pantalons curts i tirants, com si fossin la decoració de la paret d'un frankfurt tronat?

Com és possible que quatre depredadors de salsitxes sense cap compromís amb la justícia divina, que és la nostra, demostrin una terrible manca de compromís amb la vertadera veritat, que és la nostra, i ningú els pari els peus i els situï on es mereixen?

Qui és Alemanya per dir a Espanya què és la justícia? Però, qui s'han pensat que són? Qui és Alemanya per dir-me a mi de quins delictes puc o no puc acusar a qui em vingui de gust? I, en general, qui coi és Alemanya? Però el més terrible és que permetem la humiliació.

Váyase señor Llarena! Si vostè, davant d'aquest atac a la veritat i a la justícia perpetrat per un país on encara hi ha més nazis que a Catalunya, decideix retirar l'ordre de detenció contra el colpistatraïdorfugitiu, què ens queda? Qui ens queda?

Quina decepció! Els espanyols de veritat confiàvem en la seva gallardia i en la seva responsabilitat de defensar la unitat de la pàtria per sobre de tot.

Perquè Déu és espanyol i el va assenyalar a vostè per fer justícia. Però vostè d'entrada s'ha abaixat els pantalons davant d'uns devoradors de col podrida. Vostè tenia el deure de portar-nos al colpistatraïdorfugitiu i ara vostè s'ha convertit en un colpista més. I no, no val l'excusa aquesta que Alemanya ha rebutjat els delictes que vostè va inventar-se amb una imaginació digna d'elogi. 

No, senyor Llarena, no. Si rebel·lió i sedició no valen, hi ha altres delictes com el de terrorisme, per exemple. Miri, la Tamara Carrasco, una perillosa cederrista que fa tres mesos que no pot sortir del seu poble perquè va ser acusada precisament de terrorisme per aixecar la tanca d'una autopista. I ara resulta que per culpa de la seva covardia de vostè, Puigdemont pot passejar per Europa com si fos un mosquit tigre en un camió a la recerca de nous indrets on establir-se.

Llarena, així no! Que rebel·lió i sedició no? Doncs escolti, la seva obligació és anar provant. Homicidi imprudent, avortament, manipulació genètica, segrest, exhibicionisme, poligàmia, edificació en sòl no urbanitzable... és que tant se val! Serà per delictes! El codi penal és prou extens per no acabar encertant alguna coseta, no?

Llarena, i davant del seu cognom no hi poso la paraula “senyor” perquè vostè ja no ho és. Llarena, vostè ja no és dels nostres. Llarena, vostè ja no és espanyol.

Iu Forn

Joan A. Forès
Reflexions




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada