dijous, 12 de juliol del 2018

12/07/2018. El Nacional. Joan Carles I va provar de cobrar una comissió milionària de l'AVE a La Meca. Segons la Corinna en papers que es van coneixent a través del Confidencial, Joan Carles I va provar de cobrar una comissió milionària de l'AVE a La Meca... "Joan Carles I va demanar una comissió per l'AVE a La Meca i va rebre diners saudites". Aquestes són les paraules que es poden sentir d'un dels àudios de l'examant del Rei emèrit i que publica avui El Español, on també confessa que, en assabentar-se que el monarca havia demanat la comissió, li va dir: "Estàs completament boig? Agafaràs diners dels iranians? A tu et paga el govern [espanyol] per representar la indústria espanyola".

Benvolguts,

És de tots conegut que els borbons tenen quelcom per amagar

(Ho explica tot rapejant el Valtonyc i tot). Com han aconseguit els darrers reis borbons espanyols, que varen casar-se sense massa diners (anunciaven Cocacoles o similars en televisions de l’Orient mitjà), la fortuna que ara tenen?

Jo, que no he robat, no he aconseguit una fortuna de 2.000M€...

Aneu sobretot a l'enllaç de l'Iñaki Anasagasti:






MONARQUIA

Segons la Corinna en papers que es van coneixent a través del Confidencial, Joan Carles I va provar de cobrar una comissió milionària de l'AVE a La Meca...

El Nacional
Foto: GTRES
Barcelona. Dijous, 12 de juliol de 2018

"Joan Carles I va demanar una comissió per l'AVE a La Meca i va rebre diners saudites". 

Aquestes són les paraules que es poden sentir d'un dels àudios de l'examant del Rei emèrit i que publica avui El Español, on també confessa que, en assabentar-se que el monarca havia demanat la comissió, li va dir: "Estàs completament boig? 

Agafaràs diners dels iranians? A tu et paga el govern [espanyol] per representar la indústria espanyola".

De fet, Corinna afegeix que "el 2012 vaig veure una gran quantitat de diners en blanc i li vaig dir: 'D'on ve?', i ell em va dir: 'De l'Aràbia Saudita'". I és que Joan Carles I hauria provat de cobrar la comissió per fer d'intermediari perquè el consorci d'empreses espanyoles guanyés un contracte de més de 6.300 milions d'euros el 2012 i va ser justament després quan va rebre aquesta gran quantitat de diners de què parla Corinna.

L'AVE a La Meca és el projecte de licitació de línia fèrria que uniria 450 quilòmetres que separen les ciutats de Medina i La Meca, que va començar el juliol del 2010 i en el qual licitaven empreses espanyoles amb OHL i Indra al capdavant. Aquestes empreses van rebre el contracte milionari l'octubre del 2011 i va ser llavors quan el Rei emèrit hauria reclamat la seva part del pastís.

Com que aquest apunt va de l’AVE, en l’enllaç seguent s’explica com va anar la gènesi del projecte del TGV de l’Aràbia Saudita, i quant en va perdre o n’estem perdent el poble espanyol:


Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada