divendres, 23 de novembre del 2018

21/11/2018. El Nacional. Franquisme. 20-N. Cotarelo desmunta el 'deep state' espanyol. El politòleg Ramón Cotarelo ha manifestat al programa Tot es mou de TV3, que Espanya està governada per un franquisme actualitzat, i que el dictador Franco no només ho va deixar tot "atado y bien atado", sinó que es perpetua en llocs clau de l'Estat. "Espanya està governada per uns morts", afirma fent una descripció gràfica. "Aquestes manifestacions del 20-N s'haurien de repetir cada any perquè el personal no oblidi per on va passar aquest país fa 40 anys. Deixant ben clar que allò de l'atado y bien atado era poc. El país està governat per uns morts i unes aus carronyeres que el mort va anar deixant per tot arreu col·locades de forma estratègica: als governs, als parlaments, a les administracions públiques...Què n'hem de dir dels jutjats?... Tot el país està copat per la banda de criminals que aquest individu [Franco] va posar en marxa. Va tenir 40 anys per repartir dons, beneficis i canongies que van crear aquest suport que es veu ara, que ha deixat parat a tothom.

Benvolguts,

El Tot es mou de TV3 ha convidat Ramón Cotarelo en una Taula Rodona on hi participa també un net d’un “colpista de veritat”, soci fundador de la Falange Española de nom Sánchez Mazas i un “franquista de veritat”, que figura que és empresari, de nom Alejandro López Fonta.
Aquí es veu com Espanya és un país franquista, versió espanyola del nazisme i del feixisme, amb el suport total del nacionalcatolicisme.

Vegem el vídeo:

El franquisme ha revifat? Escolta la reflexió de @ramoncotarelo
i @maxpradera. Vídeo ja a la carta:
▶http://goo.gl/78JH9i  #TotEsMouTV3
📺@tv3cat


Vegem l’article:



FRANQUISME

Cotarelo desmunta el 'deep state' espanyol

El Nacional

Barcelona. Dimecres, 21 de novembre de 2018


"Espanya està governada per uns morts", afirma fent una descripció gràfica.

Acudit gràfic de l’humorista Torrent dedicat a l’Alejandro López Fonta.


“El país està governat per uns morts i unes aus carronyeres que el mort va anar deixant per tot arreu col·locades de forma estratègica: als governs, als parlaments, a les administracions públiques...Què n'hem de dir dels jutjats?...”

“Tot el país està copat per la banda de criminals que aquest individu [Franco] va posar en marxa. Va tenir 40 anys per repartir dons, beneficis i canongies que van crear aquest suport que es veu ara, que ha deixat parat a tothom. Diuen, com pot ser que la gent 40 anys després...?

Són beneficiats de la dictadura, aquest és l'únic país del món on el feixisme va guanyar la guerra", ha indicat.

Ramón Cotarelo

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada