divendres, 4 de gener del 2019

04/01/2019. Emili Valdero. PuntAvui. Comentaris als articles de títol "L’asfíxia financera de Catalunya". 2 articles. COMENTARIS: Emili: això que dius s'ha d'esbombar i fer-ho arribar a la gent del carrer; aquestes dades les coneixem uns quants, però la immensa majoria de la població les ignora; per això dic que s'haurien d'imprimir octavetes reflectint aquest estat de comptes i repartir-les a la sortida del Metro, davant del Liceu, del Palau de la Música, a la cua dels cinemes, etc. La immensa majoria ha de ser del tot conscient del fet de l'espoliació espanyola i de la necessitat d'adquirir per a Catalunya l'Estat propi al que té dret. I el que jo faria seria negociar amb la UE. Demanar la independència és ridícul perquè Espanya no ens la donarà mai (no són com els anglesos amb Escòcia). Catalunya l'ha de proclamar i prou, i ha de tenir la UE d'aliada. Clar que ara mateix, la UE compta amb Catalunya per a que no s'ensorri Espanya, perquè si ho fa, no hi haurà diners per salvar ni Espanya ni l'Euro, atès que són tots per a Grècia. Un cop més, els catalans paguem els plats trencats a Espanya i som, sense saber-ho una de les garanties d'estabilitat a Europa. La independència sense l'ajut i el suport de la UE ens faria semblar, a ulls de la UE, els dolents de la colla i aleshores si que estaríem fotuts. En canvi, amb el suport de la UE si que podríem.


Benvolguts,

Us afegeixo els Comentaris als dos articles de títol L’asfíxia financera de Catalunya de l’Emili Valdero del 2011.

He copiat aquests comentaris perquè m’ha semblat que eren significatius de com ja en el 2011 els enemics de Catalunya atacaven.

COMENTARIS  a l’article L’asfíxia financera de Catalunya (1) d’Emili Valdero al PuntAvui del juliol del 2011
12
0#11 FRANK LOPEZ
Celia ENDESA pertenece a una empresa italiana, de Cataluña era FECSA, como de Zaragoza  era ERZ, por lo que siguiendo tu lógica la sede debería estar en Italia.
Diumenge, 3 juliol 2011 21.30
0#12 FRANK LOPEZ
Por otra parte,¿cuántas empresas están "huyendo" últimamente de Cataluña?
Diumenge, 3 juliol 2011 21.31
0#13 FRANK LOPEZ
Sólo vienen, como en otros puntos de España si reciben subvenciones y si luego se cortan, Ryanair por ejemplo, se van o amenazan con irse. Ese es nuestro poder económico.
Diumenge, 3 juliol 2011 21.33
0#14 FRANK LOPEZ
Finalmente ya cansais un poco con lo de la independencia, hacedlo de una vez y ya está.
Diumenge, 3 juliol 2011 21.34
0#15 JORGE MANZANARES AZNAR
Un articulo lleno de mentiras,comenxando que las cotizaciones a la Seguridad Social no son impuestos,sino cotizaciones socilaes que surve para pagar las pensiones,el desempleo y los subsidios por enfdermedad y maternidad,asi como la asistencia por accidentes de trabajo,y ese dinero se da a los pensionaistas,desempleados,enfermos y las mutuas directamente...¿ Y cuanto es eso,señor articulista? La Generalitat no recibe pensiones,por tanto es una trampa decir que la Generalidad se queda "solo" con 17.000 millones?.Recibe lo que le corresponde via impuestos...Y después las inversiones del Estado en Cataluña ¿cuantas son,señor articulista? Porque si las hace el Estado,la Generalidad no tiene que recibir nada. Esos 17.000 millones son para financiar SUS SERVICIOS,NO LOS SERVICIOS DEL ESTADO. Después me hace gracia esos 4.500 millones de euros por Sociedades ¿los quereis? ¿no sabeis que Madrid entonces se quedaria con la mitad de todo lo que se recauda por Sociedades en toda España
Diumenge, 3 juliol 2011 21.35
0#16 JORGE MANZANARES AZNAR
Un articulo,por tanto, repleto de mentiras,manipulaciones y medias verdades.Pero nunca convertireis en verdad una mentira,aunque la repitais mas de un millón de veces...Siempre tendreis gente que os diga a la cara que os sustentais en una mentira perpetua.
Diumenge, 3 juliol 2011 21.37
0#17 JORGE MANZANARES AZNAR
Otra media verdad es cuando habla de Comunidades de régimen común como aquellas que no recaudan directamente sus impuestos...Sin duda quiere decir que Pais Vasco y Navarra lo recaudan todo,lo cual es falso...Los cotizaciones a la Seguridad Social las recauda el Estado en esas comunidades,pues existe unidad de Caja y el Concierto Económico afecta solo a los impuestos y no a las cuotas a la Seguridad Social que pagan trabajadores,empresas y autónomos,y también recauda el Estado los impuestos aduaneros,el IVA de los productos que se comsumen en dichos territorios pero se fabrican fuera de ellos y un a parte de los Impuestos Especiales...Y en cuanto a Sociedades,solo las recudan las Haciendas Forales en empresas con sede fiscal en dichos territorios y sobre los beneficios en dichos territorios...Como veis,ni vascos ni navarros lo recudan "todo" siquiera...Si estareis enloquecidos que pretendeis lo que ni ellos tienen...
Diumenge, 3 juliol 2011 21.48
0#18 MIQUEL ALTIMIRES I ROS
El pitjor cec és aquells que no i vol veure. Estar sotmés a l'estat espanyol, és la pitjor ignomínia que es pot suportar. Cal alliber-nos-en.
Diumenge, 3 juliol 2011 21.53
0#19 JORGE MANZANARES AZNAR
Repito: por mucho que digais un millón de veces la misma mentira,no la convertireis en verdad.Y estoy de acuerdo con Altamires Ros.No hay peor ciego que el que no quiere ver.Y es que si os quitaseis la venda,os quedariais sin dogmas para vuestra religión...
Diumenge, 3 juliol 2011 22.24
0#20 CRISTINA GÓMEZ
Jorge Manzanares Aznar i brossa semblant:
Vosaltres , que no arribeu ni a paraires , no sabreu mai el que és guardar fusta al moll . Bocamolls !
Aneu a escriure a qualsevol diari espanyol , que n'hi ha molts !
Dilluns, 18 juliol 2011 10.48

COMENTARIS a l’article L’asfíxia financera de Catalunya (2) d’Emili Valdero al PuntAvui del juliol del 2011

COMENTARIS  
0#1 MERCÈ PARDO
Emili: això que dius s'ha d'esbombar i fer-ho arribar a la gent del carrer; aquestes dades les coneixem uns quants, però la immensa majoria de la població les ignora; per això dic que s'haurien d'imprimir octavetes reflectint aquest estat de comptes i repartir-les a la sortida del Metro, davant del Liceu, del Palau de la Música, a la cua dels cinemes, etc.
La immensa majoria ha de ser del tot conscient del fet de l'espoliació espanyola i de la necessitat d'adquirir per a Catalunya l'Estat propi al que té dret.
Dimarts, 5 juliol 2011 14.09
0#2 GERARD VIVES
Completament d'acord amb la Mercè Pardo.
I el que jo faria seria negociar amb la UE. Demanar la independència és ridícul perquè Espanya no ens la donarà mai (no són com els anglesos amb Escòcia). Catalunya l'ha de proclamar i prou, i ha de tenir la UE d'aliada. Clar que ara mateix, la UE compta amb Catalunya per a que no s'ensorri Espanya, perquè si ho fa, no hi haurà diners per salvar ni Espanya ni l'Euro, atès que són tots per a Grècia.
Un cop més, els catalans paguem els plats trencats a Espanya i som, sense saber-ho una de les garanties d'estabilitat a Europa.
La independència sense l'ajut i el suport de la UE ens faria semblar, a ulls de la UE, els dolents de la colla i aleshores si que estaríem fotuts. En canvi, amb el suport de la UE si que podríem.
Dimarts, 5 juliol 2011 16.51

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada