dimecres, 23 de gener del 2019

Ajuntem dos articles sobre el mateix tema, els falangistes, franquistes i fuerzanovistas del PP opinant i insultant. Si volem saber què cal fer, els nostres enemics ens orienten. El bandarra de l’Alejandro-155-Fernández del PP ens ha instat a l’independentisme a “trencar el cordó umbilical amb Waterloo”, en referència a Carles Puigdemont, “i a governar totes les competències d’un executiu autonòmic”. Per tant els catalans hem de fer just el contrari: continuar confiant en el president Puigdemont a qui varem votar el 21-D i prescindir de l’executiu autonòmic (provisional).

Benvolguts,

El president del PP català qualifica el president Quim Torra de “supremacista” i es nega a posar a Vox “l’etiqueta de l’extrema dreta”. Alejandro-155-Fernández ha passat pels micròfons de RAC1, on ha mantingut un dur intercanvi de paraules amb Pilar Rahola. El president del PP català ha acusat Quim Torra de donar suport a una causa “filonazi” com la dels germans Badia, membres d’Estat Català.

En aquest punt és quan l’escriptora ha esclatat i ha etzibat a Jordi Basté un “això no es pot aguantar”. Rahola ha explicat a Fernández que “si diu el que diu i coneix el context de les paraules nazi o supremacisme, no tenen decència”.

Si volem saber què cal fer, els nostres enemics ens orienten. El bandarra de l’Alejandro-155-Fernández del PP ens suggereix:

El líder del PP ha instat a l’independentisme a “trencar el cordó umbilical amb Waterloo”, en referència a Carles Puigdemont, “i a governar totes les competències d’un executiu autonòmic”.

Per tant els catalans hem de continuar confiant en el president Puigdemont a qui varem votar el 21-D i hem de prescindir de l’executiu autonòmic!

Tal com ens explicaven els nostres padrins "sempre ens veurem embrutats per una paella". Hem de recordar sempre que els nazis són els espanyols que varen guanyar una guerra que ells mateixos havien provocat amb el "Levantamiento" o "Alzamiento" del 18 de juliol, ajudats de l'església, els feixistes italians i els nazis alemanys i adreçada a acabar justament amb la República i amb les dues Comunitats autònomes de la República: Euskadi i Catalunya. I hem de recordar que qui va defensar la República espanyola fins al final, amb ungles i dents varen ser els catalans. 

D'aquí 3 dies, el 26 de gener la barbàrie va arribar a Barcelona i en uns quants dies a tota Catalunya. Els cartells dels invasors i ocupants deien: Ha llegado España!

I els telegrames de felicitació del feixisme i nazisme internacional va arribar immediatament: Hitler, Mussolini, Alfonso XIII, Juan de Borbon.

Per tant si algú pot mostrar "amb orgull" la seva procedència nazi són ells. La cadena és clara: 

Nazis i feixistes-->franquistes-->monarquia borbònica.

Vegem l’article de la Redacció de La República:

1. Picabaralla entre Pilar Rahola i Alejandro Fernández

L'escriptora ha esclatat quan el president del PP català ha acusat Quim Torra de donar suport a "causes filonazis"
|
21/01/2019
Pilar Rahola i Alejandro Fernández

Alejandro-155-Fernández ha passat pels micròfons de RAC1, on ha mantingut un dur intercanvi de paraules amb Pilar Rahola. El president del PP català ha acusat Quim Torra de donar suport a una causa “filonazi” com la dels germans Badia, membres d’Estat Català.
En aquest punt és quan l’escriptora ha esclatat i ha etzibat a Jordi Basté un “això no es pot aguantar”. Rahola ha explicat a Fernández “si coneix el context de les paraules nazi o supremacisme, no tenen decència”.
   
El líder del PP ha instat l’independentisme a “trencar el cordó umbilical amb Waterloo”, en referència a Carles Puigdemont, “i a governar totes les competències d’un executiu autonòmic”.

2. ALEJANDRO FERNÁNDEZ, A ‘EL MÓN A RAC1’

“El 155 s’hauria d’aplicar ara mateix a Catalunya de manera il·limitada”
  • El president del PP català qualifica el president Quim Torra de “supremacista” i es nega a posar a Vox “l’etiqueta de l’extrema dreta”

El president del PP català, Alejandro Fernández. // EFE - Quique García
21-01-2019 11:48
Pablo Casado comença aquest dilluns la precampanya de les eleccions del maig, després d’haver reformulat la ideologia del PP a la convenció que ha fet aquest cap de setmana a Madrid. El president del partit ha reivindicat “el PP de veritat” i ha demanat als votants del PP que tornin a confiar en ells, en un clara al·lusió al possible traspàs de vots cap a Vox.
En una entrevista a El món a RAC1, el president del PP català, Alejandro Fernández, s’ha mostrat en total sintonia amb Casado, també en l’aplicació del 155 a Catalunya.

El 155 s’hauria d’aplicar de manera il·limitada per restituir la normalitat
El separatisme té l’oportunitat d’evitar el 155 trencant el cordó umbilical amb Waterloo i governar institucionalment. I això no ho volen fer. Poden fer fora el senyor Torra i buscar un altre govern o buscar altres majories

Fernández insisteix a qualificar el president Quim Torra de “supremacista” i, tot i que es distancia de VOX, no és partidari de cap cordó sanitari.

“ Les diferències entre el PP i Vox són enormes. Per mi, Vox és un moviment populista identitari, més que un partit polític. No vull posar etiquetes d’extrema dreta”

“No s’ha de parlar mai de cordons sanitaris en política. L’esquerra assenyala amb el dit i estigmatitza i planteja cordons sanitaris. Nosaltres entenem que s’ha de poder parlar amb tothom”

“Crec que Quim Torra és supremacista. Va anar a homenatges dels germans Badia i Cardona, que eren pistolers de caire filonazi. Les expressions que fa servir el senyor Torra als seus escrits són supremacistes”

Notícies relacionades
19-01-2019 15:26CONVENCIÓ POPULAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada