dijous, 16 de febrer del 2017

11/02/2017. Franquisme. Salvador Cot. Rajoy veu 'pied-noirs' espanyols. Sempre que els espanyols parlin del 48%, etc se’ls ha de recitar la dècima: “Són 72 escons del SÍ contra 52 escons del NO! I els 11 restants fins a 135 són de CSQP que la mateixa nit electoral van dir que de cap manera es podien afegir els seus 11 vots als SI o als NO!”

Benvolguts,

Vegem els resultats comentats del 27-S!

“Són 72 escons del SÍ contra 52 escons del NO! I els 11 restants fins a 135 són de CSQP que la mateixa nit electoral van dir que de cap manera es podien afegir els seus 11 vots als SI o als NO!”

En Salvador Cot explica que
:
El supremacisme castellanista de sempre avança cap a la consideració de pied-noirs dels unionistes catalans, als qui, tot i oferir tutelatge, acusa, implícitament, de passivitat davant la força social de l'independentisme. 

I Els diuen que els salvaran, encara que a Catalunya ningú no demani ser salvat.

Com podeu veure el Rajoy va fent amics:


Rajoy veu 'pied-noirs' espanyols
"Mariano Rajoy, davant la plana major del seu partit, ha verbalitzat -explícitament, inequívocament- la seva percepció ètnica de la societat catalana"

per Salvador Cot 
11/02/2017

"Recordo a la immensa majoria de catalans que se senten espanyols, tot i les dificultats, que creuen en Espanya, en la Catalunya solidària. Els dic que mai no els abandonarem..." 

Aquest cap de setmana Mariano Rajoy, davant la plana major del seu partit, ha verbalitzat -explícitament, inequívocament- la seva percepció ètnica de la societat catalana. La persona que encapçala el govern de Madrid ha fet una apel·lació directa als catalans que "se senten espanyols", als que comparteixen l'adscripció nacional del propi Rajoy, un gallec que no sap parlar gallec -ni, per cert, cap altra llengua que no sigui el castellà- i participen del nacionalisme d'Estat que caracteritza, des de sempre, la dreta autoritària espanyola.

Rajoy ha assumit d'aquesta manera el lideratge de l'espanyolisme del cognom, del que acusa qualsevol Fernàndez de traïdor i qualsevol Sànchez de charnego agradecido. El supremacisme castellanista de sempre avança cap a la consideració de pied-noirs dels unionistes catalans, als qui, tot i oferir tutelatge, acusa, implícitament, de passivitat davant la força social de l'independentisme. 


Els diuen que els salvaran, encara que a Catalunya ningú no demani ser salvat. En definitiva; 
Només a partir de la República Catalana un estat considerarà ciutadans tothom qui viu a Catalunya, al marge del seu origen i adscripció.
Salvador Cot

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada