dilluns, 13 de febrer del 2017

11/02/2017. Méndez de Vigo (fill de tinent coronel franquista, germana secretària general del CNI, germà tinent coronel de cavalleria, cunyat neonazi condemnat a 14 anys de presó), surt en defensa de la independència de la justícia.“Tots estem sotmesos a la llei, ningú pot pretendre estar eximit d'acudir a la crida dels tribunals, i cal fer-ho amb tranquil·litat, perquè a Espanya la justícia és independent”.

Benvolguts,

Mendez de Vigo pura casta franquista. Mireu el currículum!


En els anys 70-80 jo anava sovint a Madrid i m’havien explicat amics i coneguts moltíssimes vegades que a Madrid tothom tenia un familiar falangista, un familiar militar, un familiar guàrdia civil i molts familiars funcionaris...

Expliquen que una notícia no és que un home hagi estat mossegat per un gos, sinó que un home hagi mossegat un gos. Per tant no és estrany el currículum franquista del Mendez de Vigo. No és notícia, vaja!

La notícia seria que el Vigo o cap altre ministre no tingués cap familiar en aquestes activitats... 

Fernández Díaz fill de capità de cavalleria, Gallardon gendre de ministre franquista, Aznar fill de falangista i militar franquista, Bono fill de falangista, Rajoy fill del President de l'Audiència Provincial de Pontevedra, Trillo jurista militar, Monago fill de guàrdia civil, etc.

Vegem l'article:

 11 febrer 2017 2.00 h

Méndez de Vigo surt en defensa de la independència de la justícia


Vegeu com el ninotaire-filòsof Ferreres veu la independència de la justícia:


REDACCIÓ - MADRID

El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, es va veure obligat ahir a sortir en defensa de la independència del poder judicial espanyol arran del judici polític pel 9-N.“Tots estem sotmesos a la llei, ningú pot pretendre estar eximit d'acudir a la crida dels tribunals, i cal fer-ho amb tranquil·litat, perquè a Espanya la justícia és independent”, va defensar després de la reunió del Consell de Ministres. Méndez de Vigo, per qui la Constitució [portadora de valores eternos] garanteix la independència de la justícia, va negar que es pugui contraposar democràcia i llei: “No té gaire sentit, perquè la llei és l'expressió de la voluntat democràtica. No té cap rigor, aquesta contraposició.” El portaveu del govern es va basar en el president del Parlament Europeu, el popular italià Antonio Tajani, per advertir que el procés independentista va contra la Constitució espanyola i, per tant, segons ell, contra el dret comunitari.“Tajani va dir que qui actuï contra la Constitució d'un estat membre està actuant també contra una part del marc legal europeu”, va remarcar Méndez de Vigo, que va recordar que l'italià va participar en l'elaboració de la –fallida– Constitució europea.

Joan A. Forès
Reflexions


     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada