dijous, 23 de febrer del 2017

21/02/2017. Salvador Cot. El 'caudillo' d'El País. Cebrián es declara provinent d'una família franquista davant Cayetana Álvarez de Toledo (marquesa de Casa Fuerte, directora de l'àrea Internacional de la Fundació FAES i periodista ocasional a El Mundo) i explica que el diari El País va sorgir de l'entorn de Manuel Fraga amb el vist-i-plau del règim de Franco.

Benvolguts,


I aquest tal Cebrian és l'Editor del diari més neutre, més equilibrat, més no partidista del règim Borbofranquista. Quins pebrots que té el paio! Diu que no hi havia alternativa a Franco. I així Franco va destrossar mitja Espanya, va destrossar la meva joventut, va maldar per eliminar Catalunya i el català del mon i encara ho intenten els seus deixebles avançats com els de Ciudadanos!!!

I el tal Cebrian, com el Bono i el Felipe González i el Fraga i l'Aznar i molts d'altres dels PPSOE i d'altres partits franquistes lloa els falangistes perquè la seva nissaga és de falangistes...



Però la meva nissaga és republicana pels quatre costats! Jo pertanyo a l'altra Espanya!


Vegem l’article:

OPINIÓ SINGULAR

El 'caudillo' d'El País

"Cebrián certifica que 'no hi havia alternativa a Franco' a través de les virtuts personals dels partidaris de la dictadura que ell tractava amb tanta familiaritat"

per Salvador Cot 

21/02/2017

El hooliganisme de Juan Luis Cebrián contra Catalunya ha dissimulat l'exculpació de la dictadura franquista que projecta l'editor del Grup Prisa. Cebrián es declara provinent d'una família franquista davant Cayetana Álvarez de Toledo (marquesa de Casa Fuerte, directora de l'àrea Internacional de la Fundació FAES i periodista ocasional a El Mundo) i explica que el diari El País va sorgir de l'entorn de Manuel Fraga amb el vist-i-plau del règim de Franco. Cebrián havia estat cap d'Informatius de TVE durant el govern d'Arias Navarro i, segons diu, el van nomenar director del diari perquè "necessitaven un periodista que fos aceptable pel franquisme aperturista".


"Franco va morir al llit. I no hi va haver una alternativa social organizada", diu el periodista madrileny. I, per justificar-ho, Cebrián ho certifica a través de les virtuts personals dels partidaris de la dictadura que ell tractava amb tanta familiaritat: "Hi havia molta gent honesta, valerosa i admirable entre els franquistes". Com que ell mateix explica que "de jove vaig anar a misses de Dissabte Sant i Diumenge de Ressurrecció al Valle de los Caídos", és normal que pensi que
"la Llei de Memòria Històrica, lluny de recuperar la memòria el que ha fet és generar més conflictes i problemes".

I encara una última font de legitimació de la dictadura de Franco:

"No va ser una junta militar", diu Cebrián, "sinó la meitat d'Espanya". 

Amb tot aquest bagatge ideològic, és normal que Juan Luis Cebrián pensi que la solució és suspendre l'autonomia sense miraments. 
Perquè Rússia és culpable; Gibraltar, espanyol i per a Catalunya, la Guàrdia Civil...

... 25 anys de pau i arriba El País!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada