dimarts, 28 de febrer de 2017

27/02/2017. Catalanofòbia. Esports. Ragna Debats. Guanya l'or representant Holanda després del veto d'Espanya a Catalunya. Espanya ens roba, ens maltracta, limita l’accés a tots els arxius històrics de totes les biblioteques, prohibeix taules rodones (en aquest cas el PSOE), demostra el seu nazisme-feixisme-borbofranquisme més virulent, i un llarg, llarguíssim etcètera.

Benvolguts,

Ahir explicàvem com l’Estat espanyol ens puteja sense parar, econòmicament i de moltes altres maneres. Veurem ara un nou cas d’atac frontal de l’Estat contra Catalunya produït la setmana passada. Ja hem explicat més d’un cop el cas de l’equip de hockey patins de la selecció catalana que havia d’ingressar a la Federació mundial de Hockey i que en el Congrés de Fresno els federatius espanyols varen amenaçar totes les delegacions que havien estat d’acord de votar l’entrada de Catalunya, moltes sudamericanes, per tal que no votessin per Catalunya sota l’amenaça de rescindir els ajuts comercials d’Espanya a aquests països. Hem de recordar que moltes Federacions catalanes pertanyien i algunes eren fundadores de la Federació mundial correponent i que un cop ocupada Catalunya pels franquistes varen ser eliminades les Federacions catalanes i substituïdes per les espanyoles.

Espanya ens ataca com veiem en aquests apunts:

Ens maltracta:

Espanya limita l’accés a tots els arxius històrics de totes les biblioteques públiques i de tots els ministeris, a tohom de tot el mon mundial. No només als catalans que hem estat demostrant fins ara que la història de les espanyes està falsificada des del segle XV, sinó a tothom:

El PSOE prohibeix una taula rodona de Ximo Puig i Francina Armengol amb Carles Puigdemont:

L’Estat espanyol a través de l’estament judicial demostra el seu nazisme-feixisme-borbofranquisme més virulent:

Vegem finalment la notícia:

27 DE FEBRER DE 2017 20:00 H
La component del CE La Cameta Coixa de Miravet, Ragna Debats, guanyar l'or al mundial de raquetes de neu

l'Esportista Ragna Debats

Ragna Debats, s'ha proclamat campiona del món de raquetes de neu, en la prova disputada a l'estat de Nova York, prop de la població de Harrietstown en Dewey Mountain.
A la prova de 10 quilòmetres hi van participar 266 atletes. La component del CE La Cameta Coixa de Miravet, va competir amb la selecció holandesa després del veto a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya per part d'Espanya, a la qual havia representat en anteriors competicions internacionals.
Amb Holanda, però amb l'estelada

L'atleta ebrenca, tot i no poder competir amb Catalunya, va portar una estelada al cap en tot moment i va efectuar els 10 quilòmetres de què constava la cursa. L'esportista, tal com explica Diari de Tarragona, establerta a Xerta, va proclamar-se campiona del món, amb un temps de 34:57:41, per davant de la canadenca Anie Jean (Chelsea QC), amb 36:48:77, i de la nord-americana Michelle Hummel (Albunquerque), 37:14:82, que van ocupar la segona i tercera plaça, respectivament.
En la passada edició disputada a la localitat italiana de Vezza di Oglio, com a component de la selecció catalana, va aconseguir la plata, sent superada per la representant del país transalpí Isabella Morlini.

Ara, amb l'or, ha augmentat encara més el seu ja dilatat palmarès.

El següent repte serà afrontar la temporada de curses per muntanya, que començaran el mes d'abril amb l'Ultra Fiord de 70 quilòmetres a Xile.
Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions


NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada