diumenge, 3 de desembre del 2017

02/12/2017. Rivera amenaça amb una ''revolució'' per imposar el bilingüisme. Comentaris i Apunts: Vilaweb, Mèdia.cat. Tuit de Juan Carlos Girauta: “Bueno señores. Adiós. Me doy de baja. Los nacionalistas catalanes, sembradores de odio, lo han conseguido. Hijos de la gran puta.” Catalanofòbia. Ramón Cotarelo. Ciudadanos ¿Qué y quiénes son? Nietos de Franco. Economistes depredadors. Especialistes”en el asalto y desmantelamiento del Estado del benestar”. Caciquisme. Ciudadanos. Corrupció. Lliçó primera de Corrupció. El partit de Rivera manipula el cens dels seus afiliats en agrupacions locals per falsejar les seves primàries locals i regionals. Albert Rivera, que ha participat amb la líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas en un acte a Badalona, ha assegurat que amb la presidència de la Generalitat començaran una onada de canvis, una "revolució" que suposa respectar la llei i aplicar el bilingüisme.

Benvolguts,

Aquests covards i bandarres, carregats d'autoodi, només coneixen les paraules prohibició, imposició i similars. I ho fan d’amagat. Són uns hipòcrites compulsius. Presentem un centenar d’apunts del Bloc Reflexions amb parides dels Ciudadanos, tot tret dels mitjans públics.

Apunts amb enllaços:



Reflexions (40) referents a Ciudadanos. 27/04/2017. Resum d’apunts del Bloc:


Vegem ara l’article del Directe.cat.
02/12/2017.
Ciutadans accelera el seu discurs contra el model educatiu català
2 DE DESEMBRE DE 2017 12:45 H
Redacció | El partit d'Albert Rivera se sent fort, les enquestes com les del diari El País els situen com la segona força a Catalunya, no gaire lluny d'Esquerra Republicana. 


Albert Rivera durant l'acte a Badalona
© Ciutadans


L'optimisme que respira la força taronja pot quedar en res, recordem que les mateixes enquestes que avui els situen en segona posició són les que fa tot just un any, amb les eleccions generals del 20-D, els col·locaven com el partit que lluitava amb el PSOE de Pedro Sánchez per ocupar el lideratge de l'oposició.
L'home és l'únic animal capaç d'ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra, Ciutadans escolta les enquestes i dibuixa l'estratègia de campanya. Albert Rivera, que ha participat amb la líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas en un acte a Badalona, ha assegurat que amb la presidència de la Generalitat començaran una onada de canvis, una "revolució" que suposa respectar la llei i aplicar el bilingüisme.
Segons Rivera, gran activista contra el model educatiu català, si el 21-D no surt un president constitucionalista a Catalunya, "no resoldrem els problemes d'Espanya".

Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada