dilluns, 11 de desembre del 2017

10/12/2017. Matthew Tree. Tupi...què? El frau del 21-D ja està fet. Si es vol desfer-lo, caldria votar. Massivament, que consti. El senyor Tree ens fa un resum concís de les darreres putades que el Gobierno espanyol ens ha fet. Amb el 155? O sense, això és igual! Sempre tenen un roc a la faixa! I les putades, en època d’eleccions es converteixen en TUPINADES! Com es poden fer eleccions serioses i homologables internacionalment si l’Estat espanyol ens ha fet un Cop d’Estat i la meitat dels possibles futurs diputats i presidents del Parlament i de la República són a la presó o exiliats i no poden fer campanyes? Com es poden fer eleccions serioses si TV3 i Catalunya Ràdio, úniques emissores en català van tenir prohibit transmetre la manifestació de 90.000 catalans a Brussel·les del dijous passat?

Benvolguts,

El senyor Tree ens fa un resum concís de les darreres putades que el Gobierno espanyol ens ha fet. Amb el 155? O sense, això és igual! Sempre tenen un roc a la faixa!

I les putades, en època d’eleccions es converteixen en TUPINADES!

Com es poden fer eleccions serioses i homologables internacionalment si l’Estat espanyol ens ha fet un Cop d’Estat i la meitat dels possibles futurs diputats i presidents del Parlament i de la República són a la presó o exiliats i no poden fer campanyes?

Com es poden fer eleccions serioses si TV3 i Catalunya Ràdio van tenir prohibit transmetre la manifestació de 90.000 catalans a Brussel·les del dijous passat?

Com poden negar-se a acceptar que hi hagi observadors internacional oficials (homes de negre?) que vigilin les tupinades que ja ens han començat a fer des de l’1-O i abans!

Com es poden fer eleccions sotmesos a un estat de setge? Recordem que l’estat de setge els serveix per desmantellar totes les estructures, d’estat o no, que fins ara havíem construït!
I mentrestant l’Estat espanyol ens va robant amb el dèficit fiscal que al final han hagut de reconèixer que és del 8% equivalent a 16.000M€ anuals. I ens van robant amb les peces de Sixena que avui mateix se n’estan enduent cap a l’Aragó (tenim les factures), o amb la incitació exprés, reeixida, a que les empreses que vulguin puguin canviar les seves seus socials.

Per tant, l’espoli fiscal, el 155, les presons i exilis són putades. I són tupinades!

Tal com ho explicava el Wert: 

S’han d’eliminar ambaixades i llengües, com a despesa innecessària!

Vegem l’article del Matthew Tree:


10 desembre 2017 2.00 h

DE SET EN SET

Tupi...què?

Matthew Tree

El frau del 21-D ja està fet. Si es vol desfer-lo, caldria votar. Massivament, que consti

Des del moment que el Sr. Montoro va insinuar que continuaria controlant els pressupostos catalans després de les eleccions si no guanyessin els unionistes, va quedar clar que els comicis en qüestió seran un pèl inusuals.

Així mateix, mentre Madrid diu als mitjans públics catalans què poden dir i què no alhora que els imposa uns impostos impossibles de pagar, els mateixos empleats dels mitjans públics espanyols denuncien que aquests manipulen les notícies (catalanes) sistemàticament; mentre el Sr. Catalá es burla dels 1.066 ferits de l’1-O –incloent-hi el que ha perdut un ull–, el Sr. Rajoy truca a una veïna de Balsareny que diu que li han cremat una bandera espanyola (però no ho denuncia a la policia) i que resulta ser membre d’un grup ultra amb antecedents penals; mentre llacets i fonts grocs són prohibits per garantir la “neutralitat institucional”, els candidats de dos partits catalans pacífics i els líders de dues organitzacions ídem romanen engarjolats per evitar una explosió de violència”; mentre es revela que el dèficit fiscal català del 2014 era del 8,4% (el doble que el de Baviera), es tanquen les delegacions catalanes de l’exterior com a despesa innecessària (tot i que els enviats de Madrid van quedar bocabadats en descobrir que les delegacions tenien només 30-40 empleats sense ni residències ni cotxes oficials).

 En fi, com diuen en anglès, “the fix is in”: una cosa com ara “el frau ja està fet”.

Si es vol desfer-lo, caldria votar. Massivament, que consti.

Matthew Tree


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada