diumenge, 24 de desembre del 2017

21/12/2017. Editorial Directe.cat. 22 de desembre 2017. Malgrat la repressió, els independentistes s'han guanyat el dret a la República Catalana. Ho hem de tenir molt clar per afrontar la venjança judicial que començaran demà mateix. Els líders polítics espanyols no saben perdre i ho demostraran amb tota la seva força. Abans de formar govern hem d'exigir a Europa el tancament de les causes judicials, cap pres polític, cap membre del Govern a l'exili. Exigir l'anul·lació del 155 i que treguin les seves corruptes mans de la caixa de la Generalitat. Retorn del govern legítim de Puigdemont i Junqueras. Exigir a Europa una taula de negociació entre l'Estat Espanyol i el govern legítim de Catalunya que estableixi el marc d'implementació i reconeixement de la República Catalana refrendada en aquestes eleccions il·legals i jugades en camp contrari.

Benvolguts,

El magnífic Editorial del directe.cat de l'endemà de la jornada del 21 de desembre, fa una "declaració de principis", que segurament que tots els independentistes que varem votar el dijous per la independència hi estarem absolutament d’acord! 

Eleccions creades pel PP de Rajoy (amb el total recolzament del PSOE de Sánchez i d'Iceta, de Ciudadanos, de Rivera i d'Arrimadas, aprofitant l'estat de setge del 155, amb totes les trampes imaginables per guanyar, candidats a la presó sense raons justificades (presos polítics, com tothom a Europa excepte a Espanya reconeix), candidats impugnats i que es varen haver d'exiliar, candidats que no varen poder participar en la campanya electoral, premsa i televisió mediàtica espanyola (la Brunete mediàtica), escampant mentides a cor què vols, amb el Govern de Catalunya segrestat per les Forces d'Ocupació espanyoles, civils, militars i judicials...  

Llegiu-vos la declaració, i troveu-hi la contundència dels principis, la contundència del full de ruta! 

Permeteu-me, d'altra part, de fer una broma per l’analogia entre el disseny del text Llibertat i el del text Cacaolat. És broma, que deia el Cassen!



21 DE DESEMBRE DE 2017 23:40 H


Malgrat la repressió, els independentistes s'han guanyat el dret a la República Catalana

Ho hem de tenir molt clar per afrontar la venjança judicial que començaran demà mateix, els líders polítics espanyols no saben perdre i ho demostraran amb tota la seva força.

Abans de formar govern hem d'exigir a Europa el tancament de les causes judicials, cap pres polític, cap membre del Govern a l'exili. Exigir l'anul·lació del 155 i que treguin les seves corruptes mans de la caixa de la Generalitat.

A continuació hem de procedir a la formació d'un govern àmpliament independentista que retorni el govern legítim de Puigdemont i Junqueras, que exigeixi a Europa una taula de negociació entre l'Estat Espanyol i el govern legítim de Catalunya que estableixi el marc d'implementació i reconeixement de la República Catalana refrendada en aquestes eleccions il·legals i jugades en camp contrari.

Oblidar-nos de la victòria circumstancial d'Arrimadas, és la victòria amarga que no els permet governar malgrat el 155, ara pensem en els milions de vots independentistes, els hi devem a ells que hagin tornat a guanyar malgrat els errors de la classe política. Hem guanyat i ens ho hem de fer valer.

Els independentistes s'han guanyat el dret a la República Catalana, hem guanyat en tota mena de formats i condicions, ni un pas enrere, tenim pressa per tot un poble que s'ho mereix tot, unitat, fermesa i a implementar la República.


Postdata: Avui Ada Colau ha perdut l'alcaldia de Barcelona, comença la carrera per la capital catalana. Toca tenir un alcalde o alcaldessa independentista, guanyar Barcelona és guanyar l'AMB i la Diputació de Barcelona.

Editorial Directe.cat 22 de desembre 2017

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada