dimecres, 24 de gener del 2018

07/01/2018. Joan Puig. El Grup Zeta i Godó donen suport a un estat putrefacte. Intenten guanyar tergiversant la realitat el que han perdut a les urnes, avui mateix intenten fer-nos creure que existeix la justícia a Espanya i avalen la resolució d'empresonament de Junqueras. El Govern espanyol, amb el vistiplau de la majoria de partits polítics, intenta guanyar per la via de la repressió el que ha perdut a les urnes. Intenta alterar la composició parlamentària sorgida de la voluntat popular via una justícia dirigida políticament. Mediàticament es treballa intensament per normalitzar declaracions d'Ines Arrimadas dient que espera que la manca de diputats li obri la porta a formar govern. Mentrestant, partits suposadament democràtics com el PSC i els Comuns callen davant les possibles absències de diputats electes per culpa de la dictadura judicial. On tenen la cortesia parlamentària? S'aprofitaran de les absències per intentar obtenir poder polític no aconseguit via les urnes?

Benvolguts,

A través d’una “causa general” estem arribant a una “solució final”. I els representants dels 40 milions d’espanyols del Congreso de los Diputados i del Senado, s’ho miren com si no fos el seu problema. Callen ignominiosament! Com en el verset del Niemöller.

I el final es veu irremeiablement perdut si continuem deixant-nos-ho fer absolutament tot!

L’article d’en Joan Puig comença d’aquesta manera:

El Govern espanyol, amb el vistiplau de la majoria de partits polítics, intenta guanyar per la via de la repressió el que ha perdut a les urnes.

I prèviament havia explicat que:

Intenten guanyar tergiversant la realitat el que han perdut a les urnes, avui mateix intenten fer-nos creure que existeix la justícia a Espanya i avalen la resolució d'empresonament de Junqueras

Intenta alterar la composició parlamentària sorgida de la voluntat popular via una justícia dirigida políticament.

Aquest paràgraf lliga molt amb l’acudit gràfic del Ferreres del març del 2014. Que vol dir que les directrius de la coalició governant són cada cop pitjors, mentre ens ho anem deixant fer!

Incloc l’acudit gràfic:


L’Alfonso Alonso explica que és tan antidemocràtic imposar la voluntat per la violència com per les urnes.

I Franco, el pare espiritual i tutor del PP (i també del PSOE i de Cs) explica que el que el noi vol dir és que allò que vam conquerir per les armes no ens ho prendran per les urnes...

Vegem l’article:


7 DE GENER DE 2018 05:00 H


ANÀLISI - @JoanPuig |

El Govern espanyol, amb el vistiplau de la majoria de partits polítics, intenta guanyar per la via de la repressió el que ha perdut a les urnes. Intenta alterar la composició parlamentària sorgida de la voluntat popular via una justícia dirigida políticament. Mediàticament es treballa intensament per normalitzar declaracions d'Ines Arrimadas dient que espera que la manca de diputats li obri la porta a formar govern. Mentrestant, partits suposadament democràtics com el PSC i els Comuns callen davant les possibles absències de diputats electes per culpa de la dictadura judicial.

On tenen la cortesia parlamentària? S'aprofitaran de les absències per intentar obtenir poder polític no aconseguit via les urnes?

La Vanguardia i El Periódico


La Vanguardia i El Periódico insulten els independentistes dia a dia, el govern espanyol els té "comprats"

Parlen d'expresident fugit, exvicepresident i consellers a la presó, amaguen el joc brut de l'Estat contra l'economia catalana i la seva gent, avalen els arguments de la justícia política espanyola, desvirtuen la victòria electoral independentista i avalen sense complexes l'alteració del resultat electoral per la via judicial i acaben exigint rendició total als partits independentistes.

Els milions d'euros que reben el Grup Godó i Zeta i els digitals de l'odi contra Catalunya del govern espanyol via publicitat institucional i empreses del IBEX declarats "secret d'estat"

Fa mesos que diferents mitjans de comunicació emparant-se amb la llei de transparència van demanar el repartiment de la publicitat institucional entre els mitjans de comunicació, el resultat digne d'un estat totalitari, els diferents ministeris s'hi van negar obligant a qui ho havia demanat a la presentació de contenciosos administratius contra els diferents ministeris, a Espanya, feta la llei, feta la trampa.

El Grup Godó i el Grupo Zeta sense aquestes ajudes secretes no sobreviurien

Principalment la capçalera del Grup Zeta, El Periódico, la deriva del qual sota la direcció d'Enric Hernández és més que simptomàtica, retallada de sous als periodistes, liquidació de periodistes que no acaten la deriva i veritables informacions falses per desprestigiar el món independentista. Amb un deute de quasi 100 milions d'euros, sense l'ajuda de l'Estat no podria seguir obert, a canvi una deriva total contra els independentistes. El Grup Godó té una situació millor, però sense l'ajuda de l'Estat no podria mantenir tot el seu poder mediàtic, sobretot els mitjans escrits i la televisió.

Malgrat la demanda informativa del mes de novembre La Vanguardia i El Periódico tenen una davallada de quasi el 17% en la venda dels seus diaris

La ciutadania ho veu, sense cap mena de dubte i avui no compra diaris que els maltracten, que escriuen fins i tot amb mentides i intoxicacions contra els independentistes, la prova les dades d'audiència de l'OJD en un dels mesos de més demanda d'informació dels darrers anys. Davallada continuada en la venda de diaris.

Joan Puig

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada