dilluns, 1 de gener del 2018

26/12/2017. Tribunal Suprem. Zoido no descarta conseqüències judicials per a Artadi i Rovira per haver dissenyat les llistes. A l’Espanya borbofranquista queda clar que la metodologia és la pura metodologia feixista, o nazi (els mestres) i franquista (els dexebles avançats). Presos polítics. Total contuberni entre el poder judicial i el poder executiu. Ocupació militar territorial de Catalunya. Ocupació de la Hisenda catalana. Ocupació de les institucions de Catalunya, amb la Comunitat Europea mirant cap a un altre cantó. No s’hi veu diferència entre l’Espanya franquista dels anys 36 al 75, o no s’hi veu diferència entre la Turkia d’Erdogan després del seu Cop d’Estat de fa dos o tres anys. Amb la mateixa manera de mirar cap a un altre cantó de les potències europees!

Benvolguts,

Si llegiu els primers paràgrafs d’aquesta notícia podeu arribar a tenir la total consciència de trobar-vos en una dictadura feixista, a l’Espanya anomenda borbofranquista: Presos polítics, total contuberni entre el poder judicial i el poder executiu, ocupació militar territorial de Catalunya, ocupació de les institucions de Catalunya, amb la Comunitat Europea mirant cap a un altre cantó. No s’hi veu diferència entre l’Espanya franquista dels anys 36 al 75, o no s’hi veu diferència entre la Turkia d’Erdogan després del seu Cop d’Estat de fa dos o tres anys. Amb la mateixa manera de mirar cap a un altre cantó de les potències europees!

El total contuberni entre el poder judicial i el poder executiu, ens el mostra gràficament un dels altres ninotaires de capçalera, en Ferreres:


Catalunya, Espanya o el que en quedi i Europa tenen la necessitat absoluta de resoldre aquest problema, abans de que es compliqui més.

Segons explica la notícia del periòdic feixista espanyol OKdiario del 26/12/2017, en una entrevista al ministre Zoido, aquest recorda que "elles (Marta Rovira i Elsa Artadi) han decidit qui son les persones que liderarien determinades llistes" (per la contesa del 21-D!) i, davant d'aquest fet, "les seves conseqüències vindran"???

Segons Zoido, cadascú serà responsable "no només del que ha fet o del que ha dit", sinó que també tindran conseqüències "les decisions que han pres a cada partit", en referència a l'elecció dels caps de llista i dels membres de les candidatures.

Davant d’aquest atac de l’Estat, amb diners de tothom, contra Catalunya podem imaginar com el ninotaire Ferran Martin s’ha inspirat per fer escenes que arribaran aviat:

Quan en Zoido parla de la mateixa justícia, se’n fot perquè explica que aquesta mateixa justícia és la que ha fet el simulacre d’eleccions netes, el 21-D, amb la JEC comprada pel 155 i és la que ha fet que els polítics catalans investigats per aquesta mateixa justícia hagi tingut candidats a les eleccions empresonats preventivament, sense poder fer campanya electoral, etc.

El tal Zoido té la barra d’acabar amb la frase:

"No tinc el més mínim dubte que la justícia serà independent i que l'actuació policial, també", ha conclòs. 

O sigui que no té el més mínim dubte que ells tot ho fan correctament, l’actuació de la Policia Armada i de les forces de la Guàrdia Civil el dia 1 d’octubre era independent, tal com varen bramar quan varem protestar. Deu ser per això que uns dies més tard varen dir que l’afer passava a ser confidencial, secret d’estat?, i que quedava tancat des del punt de vista judicial i que no es podien passar les escenes del dia d'autos per televisió. Sembla que es protegeixen i que ara ja no es pot investigar què va passar i com va passar!

Ja hem dit en algun altre afer semblant que les forces armades a títol individual no són responsables del que els han ordenat de fer. El que no sabem és quin és el contracte entre qui dirigeix i qui obeeix. Perquè el que és evident és que algú n’ha de ser responsable. O ho és el de la porra o ho és qui el mana! O qui mana al qui el mana, etc. I aquesta cadena passa pels caporals, pels generals, pels jutges, pels ministres i pels Rajoys!

Aquest dies han passat per televisió un film anomenat Nuremberg, sobre el judici de Nuremberg. I en el film explica que responsables de tot el que varen fer els nazis en general i en els Camps d'extermini en particular, n’hi havia. Només calia identificar-los i castigar-los. A Nuremberg varen fer servir la forca per castigar-los!

Vegem l’article:


ELECCIONS 21-D

Zoido no descarta conseqüències judicials per a Artadi i Rovira per haver dissenyat les llistes

El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Dimarts, 26 de desembre de 2017

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha apuntat a possibles conseqüències judicials per a la secretària general d'ERC, Marta Rovira, i la directora de campanya de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, per haver estat les responsables de la confecció de les llistes electorals de les seves respectives candidatures als comicis 21-D (minut 2:22 del vídeo).

En una entrevista a OKDiario, el ministre recorda que "elles han decidit qui son les persones que liderarien determinades llistes" i, davant d'aquest fet, "les seves conseqüències vindran". Segons Zoido, cadascú serà responsable "no només del que ha fet o del que ha dit", sinó que també tindran conseqüències "les decisions que han pres a cada partit", en referència a l'elecció dels caps de llista i dels membres de les candidatures. Sembla que el Zoido vol fer por, com l'home del sac!

El ministre ha fet aquestes declaracions abans que hi hagi cap tipus de sentència sobre les dues polítiques, ja que, a hores d'ara, Rovira apareix com a investigada i Artadi només surt citada als informes policials. "A vegades els tempos de la Justícia no van compassats amb la necessitat des d'un punt de vista polític, però al final sempre acaba arribant", ha avançat Zoido.

Més detencions o empresonaments
Defensa que "la mateixa justícia" que ha permès que els polítics catalans investigats hagin pogut presentar-se a les eleccions serà "la que doni les ordres a la policia judicial". I que, en el cas que s'ordeni detenir o empresonar càrrecs electes, la policia judicial -"sigui quin sigui el cos"- "respondrà com ha fet sempre".

"No tinc el més mínim dubte que la justícia serà independent i que l'actuació policial, també", ha conclòs... 


El Nacional

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada