diumenge, 21 de gener del 2018

21/01/2018. Vídeo 1-O: Els periodistes de Sky News narren com els va impactar la brutalitat de la policia española. L’impacte internacional de la brutalitat policíaca de l’1-O encara ressona. La cadena britànica SkyNews ha emès un reportatge on els seus periodistes relaten a càmera com els va colpir informar dels fets. El reportatge, enregistrat a Barcelona, és un episodi del programa Hotspots: On The Frontline (‘Punts calents: a la línia del front’), que explica les històries dels periodistes que es desplacen a llocs de conflicte del món. ‘Era extremadament tens. La gent estava formant un únic bloc, la policia volia estirar-los un per un’, explica el productor Ben Gordon. ‘Cap a les 10 del matí em vaig adonar que la cosa era diferent, s’estava tornant molt volàtil. Si aquella escena que nosaltres vèiem s’estava reproduint per tot el territori estàvem segurs que hi hauria un gran problema i seria un dia molt difícil’, relata Mark Stone.

Benvolguts,

Vegeu aquest vídeo! No està traduit, ni les explicacions ni els cops de bastons, però tanmateix s’enten tot molt bé. Cafres!




Vídeo 1-O: Els periodistes de Sky News narren com els va impactar la brutalitat de la policia espanyola


És un episodi del programa Hotspots: On The Frontline, que explica les històries dels periodistes que es desplacen a llocs de conflicte

Per: Redacció

 21/01/2018  10:51
L’impacte internacional de la brutalitat policíaca de l’1-O encara ressona. La cadena britànica SkyNews ha emès un reportatge on els seus periodistes relaten a càmera com els va colpir informar dels fets. El reportatge, enregistrat a Barcelona, és un episodi del programa Hotspots: On The Frontline (‘Punts calents: a la línia del front’), que explica les històries dels periodistes que es desplacen a llocs de conflicte del món.

Els periodistes Mark Stone, Ed Young i Ben Gordon expliquen a càmera com va ser treballar l’1 d’octubre i quins sentiments els van despertar la violència de la Guàrdia Civil i la policia espanyola. A més, els testimonis s’acompanyen amb imatges fins ara inèdites de la violència a Barcelona.

‘Era extremadament tens. La gent estava formant un únic bloc, la policia volia estirar-los un per un’, explica el productor Ben Gordon. ‘Cap a les 10 del matí em vaig adonar que la cosa era diferent, s’estava tornant molt volàtil. Si aquella escena que nosaltres vèiem s’estava reproduint per tot el territori estàvem segurs que hi hauria un gran problema i seria un dia molt difícil’, relata Mark Stone.


 Redacció Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada