dimecres, 15 de maig del 2019

12/05/2019. Joan Puig. Iceta no serà president del Senat. Aquell partit independentista que faci possible que Iceta presideixi el Senat podrà guanyar les eleccions, però no convencerà. Qui ho faci voldrà dir que segueix els designis dels lobbys mediàtics que aposten clarament per evitar l’enfrontament amb la capital i que intoxiquen per a pressionar ERC i JuntsxCat a que facin un gest de submissió. Iceta, Arrimadas o Cayetana són el mateix: són els responsables de la repressió a Catalunya amb el 155 o sense ell, estic convençut que no cauran a la trampa que els hi estan preparant, estic convençut que cap diputat independentista votarà l’Iceta que ha demostrat aquets darrers mesos que és una mala persona, un veritable encantador de serps que porta 40 anys a la cadira de la política i que com a gat vell aprenent de Rubalcaba o Zaragoza ara vol amb la llàgrima a la mà, i una cortesia parlamentària que ell mai ha fet i que seria un traïció a l’esperit de l’1-O. No costaria res que en una roda de premsa conjunta de JuntsxCat, ERC i si volgués la CUP deixessin clar que Iceta no serà senador i menys president de l’eina que aprova un futur 155.



Benvolguts,

Darrerament i en múltiples ocasions el president del TS ha rebutjat que els compareixents fecin esment d’episodis o escenaris històrics anteriors al 1978, amb l'esotèric argument de “ara no fem historia, o similar. Aquesta manera d’actuar és pròpia dels partits feixistes espanyols que volen establir que la història de Catalunya com s’ha dit repetidament comença amb l’aprovació de la Constitució, o sigui que segons els poders fàctics espanyols la història de Catalunya no té història...

I ja saben el que fan, ja! 

Si la història d'Espanya i la de Catalunya l'escriuen els castellans, l'escriuen amb totes les mentides que tradicionalment han anat incorporant a la seva particular història. I per a ells Catalunya no existeix. I la llengua catalana no existeix. I els Paisos Catalans no existeixen. I segons l'Aguirre o l'Aznar Espanya és el país més antic del mon (diuen que té 7.000 anys). I els castellans varen conquerir Catalunya el 1714, por el justo derecho de conquista. I el Franco i els feixistes espanyols varen tornar a conquerir Catalunya el 1939, por el justo derecho de conquista. I la dictadura franquista no va existir. I els nacionalcatolicisme no va existir. I el falangisme no va existir. I el Carnicero de Badajoz de nom General Yagüe no va assassinar els 5.000 enemics reclosos a la plaça de braus. I els camps de concentració no varen existir. I la Guàrdia Civil no va assassinar Garcia Lorca. I el Carnicerito de Málaga, de nom Árias Navarro, no va manar executar els 4 o 5.000 republicans. I els assassins Carrero Blanco, Manuel Fraga, Martin Villa, i molts altres eren més aviat Hermanitas de la Caridad o no han pogut ser jutjats encara perquè els borbofranquistes es comporten exactament igual que els franquistes i que els borbons... 

I com que la història com ha estat perfectament explicat l'escriuen els guanyadors, resulta que en la pell de brau només hi ha hagut la història que els franquistes han divulgat. Tot mentida!


Tanmateix la història de Catalunya comença com totes les històries quan el país arriba a un nivell de coneixements que pot escriure i que pot per tant fer el salt de la prehistòria a la història!

Els països imperialistes escriuen la seva història i les dels altres països dominats per ells. 

Capital = Madriz?

Vegem l'editorial d'en Joan Puig:

Iceta no serà president del Senat

Iceta, Arrimadas o Cayetana són el mateix: són els responsables de la repressió a Catalunya amb el 155 o sense ell,



Joan Puig


12/05/2019

Aquell partit independentista que faci possible que Iceta presideixi el Senat podrà guanyar les eleccions, però no convencerà. Qui ho faci voldrà dir que segueix els designis dels lobbys mediàtics que aposten clarament per evitar l’enfrontament amb la capital (Madriz?) i que intoxiquen per a pressionar ERC i JuntsxCat a que facin un gest de submissió.

Iceta, Arrimadas o Cayetana són el mateix: són els responsables de la repressió a Catalunya amb el 155 o sense ell, estic convençut que no cauran a la trampa que els hi estan preparant, estic convençut que cap diputat independentista votarà l’Iceta que ha demostrat aquets darrers mesos que és una mala persona, un veritable encantador de serps que porta 40 anys a la cadira de la política i que com a gat vell aprenent de Rubalcaba o Zaragoza ara vol amb la llàgrima a la mà, i una cortesia parlamentària que ell mai ha fet i que seria un traïció a l’esperit de l’1-O.


Seria d’agrair que els partits independentistes fossin clars i no donessin lloc a especulacions mediàtiques que l’únic que provoquen és desencís a la bona gent que va fer possible el referèndum o que va fer possible el terratrèmol a la Cambra de Comerç de Barcelona. 

No costaria res que en una roda de premsa conjunta de JuntsxCat, ERC i si volgués la CUP deixessin clar que Iceta no serà senador i menys president de l’eina que aprova un futur 155.

Que el PSOE recuperi aquella figura de senador per designació real i col•loqui Iceta al capdavant de la futura repressió seria el somni humit d’Espanya. Que un català lideri la repressió espanyola vers la seva colònia més productiva. Per sort Iceta no serà senador ja que els diputats independentistes estaran a l’alçada de la gent que desitja una República Catalana lliure.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada