dissabte, 10 d’agost del 2019

09/08/2019. Gemma Aguilera. L’esquerra que lloa Franco,. el PSOE que suplica a la dreta extrema, que de moment només llueix aliances amb l’extrema dreta, una abstenció que li permeti no dependre d’una part de l’independentisme ni haver de cedir cadires del consell de ministres a l’esquerra; fa uns dies, el govern en funcions publicava una ordre en què es reconeixia “el título de Duque de Franco, con Grandeza de España, a favor de doña María del Carmen Martínez-Bordiú Franco” signada per Felip VI, fill del rei que va crear el títol en gratitut al dictador que el va nomenar cap d’Estat, el PSOE que no només avala aquest títol vergonyós que honora el nom d’una persona responsable de l’assassinat de milers de civils, sinó que no ha mogut un dit per il·legalitzar les fundacions feixistes que reben diners de l’Estat per lloar Franco o Primo de Rivera…



Benvolguts,

La Gemma Aguilera fa un parell o tres de curtes i agudes reflexions sobre els nostres afers polítics com: l’esquerra que lloa Franco, el PSOE que suplica a la dreta extrema, que de moment només llueix aliances amb l’extrema dreta, una abstenció que li permeti no dependre d’una part de l’independentisme ni haver de cedir cadires del consell de ministres a l’esquerra; fa uns dies, el govern en funcions publicava una ordre en què es reconeixia “el título de Duque de Franco, con Grandeza de España, a favor de doña María del Carmen Martínez-Bordiú Franco” signada per Felip VI, fill del rei que va crear el títol en gratitut al dictador que el va nomenar cap d’Estat, el PSOE que no només avala aquest títol vergonyós que honora el nom d’una persona responsable de l’assassinat de milers de civils, sinó que no ha mogut un dit per il·legalitzar les fundacions feixistes que reben diners de l’Estat per lloar Franco o Primo de Rivera…

Vegem-les:



L’esquerra que lloa Franco

“Que l’independentisme tregui les seves pròpies conclusions de quina mena d’esquerra malda per avalar a Madrid”
     
Gemma Aguilera
 

per Gemma Aguilera Redactora 09 d’agost de 2019 20:09

El PSOE suplica a la dreta extrema, que de moment només llueix aliances amb l’extrema dreta, una abstenció que li permeti no dependre d’una part de l’independentisme ni haver de cedir cadires del consell de ministres a l’esquerra. Una abstenció perquè sí, perquè ha guanyat les eleccions i punt, com si Espanya no fos un sistema parlamentari. Perquè sí, en nom del famós “consenso”, i perquè sí, en nom de l’alternança interessada del poder entre les diverses potes del règim del 78.

I mentre Podemos implora al PSOE que li cedeixi alguns despatxos de la Moncloa en nom de l’Espanya progressista, i ERC fa mans i mànigues -JxCAT comença a matisar el ‘no’- perquè Pedro Sánchez accepti el seu suport, el socialisme espanyol va picant l’ullet a través del BOE als nostàlgics del franquisme, alguns dels quals parapetats en dos partits amb qui vol negociar. Fa uns dies, el govern en funcions publicava una ordre en què es reconeixia “el título de Duque de Franco, con Grandeza de España, a favor de doña María del Carmen Martínez-Bordiú Franco”. Signada per Felip VI, fill del rei que va crear el títol en gratitut al dictador que el va nomenar cap d’Estat, i per la ministra de Justícia de l’esquerra hegemònica. Amb el decret, Pedro Sánchez conclou els tràmits iniciats pel PP el maig del 2018, dies abans de ser desallotjat de la Moncloa. 

El PSOE no només avala aquest títol vergonyós que honora el nom d’una persona responsable de l’assassinat de milers de civils, sinó que no ha mogut un dit per il·legalitzar les fundacions feixistes que reben diners de l’Estat per lloar Franco o Primo de Rivera. Tot plegat, en plena negociació per ser investit i demanant la col·laboració de PP i Cs per desfer-se dels catalans. Que l’independentisme tregui les seves pròpies conclusions de quina mena d’esquerra malda per avalar a Madrid.

Gemma Aguilera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada