dimecres, 22 de gener del 2014

22/01/14. L'edició en català de La Vanguardia menystinguda pel Sr. Godó


Benvolguts,

Avui volia comentar una entrevista de La Contra de la Vanguardia. I m’he trobat amb el següent detall curiós: Els continguts que pots trobar al núvol com el que he intentat usar avui:


no els pots trobar en català si no ets subscriptor...


Un altre detall curiós és que La Vanguardia que figura que fa edicions en català i en castellà, només es distribueix a les Illes Balears i al País Valencià en l’edició castellana.

Amb aquesta política el Sr. Godó col·labora dins de les seves possibilitats a la continuació de l’anorreament del català a Catalunya, al País Valencià i a les Illes, practicat amb afany destraler per tots els governs espanyols i amb efectes contundents en el dia d’avui amb l’impediment per rebre l’únic canal en català que rebien, Catalunya Ràdio, al País Valencià, d’on ja havia sigut extirpada TV3, TVV i Canal 9! Se suposa que amb aquesta política els governs espanyols compleixen amb el mandat constitucional:

A saber, el artículo 3.3 CE afirma, como se ha visto que, la riqueza de las modalidades lingüísticas de España es patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección”.

En Franco, el franquisme, el feixisme continua regnant a les Espanyes!

 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada