dilluns, 1 de juliol del 2019

01/07/2019. Gonzalo Boye. [ÚLTIMA HORA] El Tribunal de Luxemburg admet a tràmit el recurs de Puigdemont i Comín. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea, amb seu a Luxemburg, ha admès a tràmit el recurs del president Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín contra els impediments per a entrar al Parlament Europeu; només feia quatre hores que l’havien presentat. N’ha informat en un piulet l’advocat Gonzalo Boye. La Justicia europea, en contraste con la Española, ha tardado 4 horas en admitir a trámite el procedimiento de medidas cautelares que presentamos en contra de las decisiones de Tajani. Estas decisiones consistieron en privar a Eurodiputados electos y proclamados de su derechos de sufragio pasivo, impidiéndoles ejercer como representantes de una minoría nacional. Siempre dijimos que este partido se iba a decidir en Europa y no en España. El tribunal de Luxemburg és l’organisme que interpreta el dret de la Unió Europea.



Benvolguts,

Hem dit des de fa mesos que als catalans ens cal l’empar de la justícia europea perquè la justícia espanyola no és de fiar. No ens podem fiar dels estats. No ens podem fiar de la justícia espanyola que va en conxorxa amb la guàrdia civil, amb la policia armada i amb tot l’estat, ministres, Gobiernos, diplomàtics, reis. No ens podem fiar dels partits polítics espanyols, PP, PSOE, Podemos, Ciudadanos...


[ÚLTIMA HORA] El Tribunal de Luxemburg admet a tràmit el recurs de Puigdemont i Comín

Els humoristes tampoc no se'n fien massa:


Com veu el Tribunal Suprem l'humorista Ferreres:



Vegem l’article:

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea, amb seu a Luxemburg, ha admès a tràmit el recurs del president Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín contra els impediments per a entrar al Parlament Europeu


 
El Tribunal de Justícia de la Unió Europea, amb seu a Luxemburg, ha admès a tràmit el recurs del president Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín contra els impediments per a entrar al Parlament Europeu; només feia quatre hores que l’havien presentat. N’ha informat en un piulet l’advocat Gonzalo Boye.

La Justicia europea, en contraste con la Española, ha tardado 4 horas en admitir a trámite el procedimiento de medidas cautelares que presentamos en contra de las decisiones de Tajani.

Estas decisiones consistieron en privar a Eurodiputados electos y proclamados de su derechos de sufragio pasivo, impidiéndoles ejercer como representantes de una minoría nacional.
Siempre dijimos que este partido se iba a decidir en Europa y no en España

La petició reclama mesures urgents perquè siguin reconeguts com a eurodiputats i puguin prendre possessió dels seus escons al Parlament Europeu, que es constituirà demà. El recurs va contra la decisió de la Junta Electoral espanyola d’excloure els dos eurodiputats de JxCat de la llista enviada al Parlament Europeu amb els eurodiputats electes a l’estat espanyol.

Després d’haver presentat el recurs, el president d’aquest tribunal haurà de prendre una decisió en un termini breu, tot i que no hi ha calendari precís. Tanmateix, és probable que es prengui de seguida, abans de constituir-se el nou Parlament Europeu.

En un piulet, Puigdemont ha avisat que admetre a tràmit el recurs és un ‘molt bon començament’, però que no pressuposa el sentit de la decisió final. I insisteix a dir que s’admet que és un afer europeu que concerneix la justícia europea.

Vam dir que aquest partit es jugaria a Europa, en terreny neutral i àrbitre independent. Admetre a tràmit és un molt bon començament, malgrat que no pressuposa el sentit de la decisió final. S'admet, tanmateix, que és un afer europeu, que concerneix a la justícia europea. https://twitter.com/boye_g/status/1145601904271142912 …



La petició de Puigdemont i Comín ha estat presentada pels seus advocats davant el Tribunal General, cosa que permetria a les parts de recórrer contra la decisió en segona instància, si calgués.

El tribunal de Luxemburg és l’organisme que interpreta el dret de la Unió Europea.

 Gonzalo Boye

Joan A. Forès
Reflexions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada