dijous, 29 de juliol del 2010

29/07/10. Article + Assemblea de Solidaritat Independentista

Gràcies Àxel per la teva valuosa informació.
He visitat el web de Democràcia Catalana i em sembla correcte. I si s’integren a Solidaritat Catalana, molt millor. No és el mateix la Democràcia Catalana d’en Laporta que la Solidaritat Catalana d’en Laporta, en López Tena i l’Uriel. No confonguem!
He visitat també la de Solidaritat i vaig ser a la Presentació, però el complement de la teva informació és molt positiu.
Tanmateix insisteixo que tots haurien d’estirar el carro de la Independència (ep, i en la mateixa direcció!). Que s’ho facin com vulguin però que ho facin!
I la “candidatura transversal” d’SI? Vas ser en una roda de premsa ahir on també hi havia algun amic meu i diu que hi havia unes 60 persones. Si tos eren periodistes avui haurien de sortir ressenyes a dojo i no n’he vist cap. No ha sortit la info dels periodistes? Per què? Gràcies,
JA
De: els_almogavers@googlegroups.com [mailto:els_almogavers@googlegroups.com] En nombre de Àxel Vilaseca i José
Enviado el: jueves, 29 de julio de 2010 12:15
Para: els_almogavers@googlegroups.com
Asunto: Re: [ALMOGÀVERS] RV: Article + Assemblea de Solidaritat Independentista

Responent a aquests correus,  puntualitzaré unes coses

1. Solidaritat Catalana (Dcat) és un nou partit polític vegeu la pàgina web http://www.democraciacatalana.cat/


2. SI (Sortit del manifest 12 d'abril és una coalició de 20 entitats/partits que solament s'uneixen per aquest fi i que l'unica disciplina de vot és la de votar a favor de la proclamació d'independència o convocatòria de referèndum!! Que in clou moltes sensibilitats i que els promotors no abandonen les seves sigles.

Celebro que hi hagi aquestes crides a la unitat però sincerament no s'ha de crear un partit nou, s'ha d'acumular esforços amb una llista única amb gent de totes les sensibilitats amb l'objectiu únic d'assolir la llibertat de l'estat català!

Desgraciadament dubto molt que no hi hagi conflicte entre sobiranistes per un sol motiu, la baralla per negociar llistes i un altre aspecte és el de qui treballara i d'on es treuran els diners per tot això.  


Ahir, vaig assistir a la roda de premsa dels grups que han tirat endavant la candidatura transversal, una candidatura transversal és aquella formada per gent de diferents organitzacions, sense la necessitat de crear-ne una de nova.

Bàsica i seriosament l'independentisme és un malalt dificil de curar entre egos tant d'uns com d'altres i l'ego que s'ha de tenir és l'ego nacional no el personal si realment volem assolir fites importants!!

--
Salut i Pàtria
Àxel Vilaseca i José

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada